Brugerdiskussion:Emilio~dawiki

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Så har jeg oprettet mig selv, eller hvad det nu hedder? Jeg beskæftiger mig mest med computerspil og fodbold i almindelighed, så det er nok der mine bidrag til Wikipedia kommer til at ligge :-)

Velkommen på Wikipedia, Emilio. Der mangler mange artikler om fodboldspillere og -klubber. God arbejdslyst!--Troels Nybo 22. okt 2004 kl. 14:59 (CEST)

Mange tak for velkomsten! Jeg er allerede igang med min barnsdomsklub Fremad Amager. Det er min første forsøg, så bær over med mig mht begynder-fejl. Skriv her, så jeg kan lære! :-) Mvh Emilio 22. okt 2004 kl. 15:06 (CEST)


Også velkommen til fra mig. Jeg vil bede dig om at huske at skrive en kort resume i beskrivelsesfeltet af hvad du har ændret, når du har redigeret i en artikel. Byrial 22. okt 2004 kl. 16:38 (CEST)

Okay. Det skal jeg huske, altså at beskrive eventuelle ændringer af en eksisterende artikel. Mvh Emilio 22. okt 2004 kl. 16:47 (CEST)


Også velkommen herfra. Sørg også for at beskrive hvor du har et billede fra. Har du for eksempel selv taget billedet Billede:Amagerstrand.jpg, eller hvor er det fra? --Christian List 22. okt 2004 kl. 19:57 (CEST)

Tak for velkomsten Chrisitan List. Med hensyn til at beskrive hvor jeg har billedet fra, skal jeg gøre det på selve billedet (altså her Billede:Amagerstrand.jpg), eller mener du under billedet på siden om Amager Strand? Jeg har allerede på selve billedet skrevet hvor jeg har det fra. Jeg har lige et spørgsmål, når billedet er taget fra en hjemmeside må det betragtes som Public Domain? Mvh Emilio 22. okt 2004 kl. 20:20 (CEST)

Nej, sådan er det ikke. Ophavsretten på et fotogafi varer i 50 år og forsvinder ikke fordi fotografiet er offentliggjort på en webside eller andre steder. Så der skal indhentes tilladelse til at bruge billeder fra efter 1953. Byrial 22. okt 2004 kl. 20:59 (CEST)

Tak for svar Byrial. Ja, så må jeg se at få tilladelserne i hus, eller selv "skyde" nogle billeder. Jeg har prøvet at overskrive et billede "amagerstrand.jpg" med et andet med samme filnavn. Men der skete ikke andet end at siden meddelte at oploadingen var gennemført. Når jeg så tjekker billedet er det den gamle som stadig er der? Er det overhovedet muligt at slette billederne, jeg tror vist det kun er de 7 administratorer som kan slette billederne? Mvh Emilio 22. okt 2004 kl. 21:09 (CEST)

Når du overskriver et gammelt billede, kan det godt forblive i cachen i nogle dage, men det nye skulle dukke op af sig selv, bare giv det nogle dage.
Hvis du helt vil slette et billede, så har du ret i at det kan kun administratorer gøre, du kan anmode om at få en side eller et billede slettet af en administrator. --Christian List 22. okt 2004 kl. 21:45 (CEST)

Tak for svar Christian! Så må jeg bare lade et par dage passere, før et nyt billede dukker frem. Mvh Emilio. 22. okt 2004 kl. 21:53 (CEST)

Nu er der gået rigtig mange dage - og der ligger også flere versioner af billedet. Men ifølge teksten er det stadig taget fra Strandparkens hjemmeside, og vi har ikke hørt noget om en eventuelt tilladelse til brug. Jeg har foreslået billedet slettet på billedets diskussionsside. Byrial 18. aug 2005 kl. 07:54 (CEST)

Også velkommen til fra mig , men jeg har lige et spørgsmål (det følgende er en let modificeret udgave af en henvendelse jeg fik fra Christian List kort efter min start på Wikipedia):

Her på Wikipedia er vi dog nødt til at være lidt forsigtige med ophavsretten til artiklerne, da vi jo udgiver alt under GNU Free Documentation License. Du har anvendt noget materiale fra Videncentret for døvblevne og det er sådan set i orden hvis du har tilladelse til det.

Hvis det er dig der har skrevet artiklerne , så har du selvfølgelig automatisk tilladelse til det, hvis det er nogen andre der har skrevet dem, så vil jeg foreslå du spørger dem om lov til at sætte materialet ind i Wikipedia, og i tilfælde af positivt svar sætter en note ind om det i kilder.

Venlig hilsen Nico 23. okt 2004 kl. 10:55 (CEST)

Hej Nico. Jeg kigger på det med ophavsretten til artiklerne vedrørende døve, hørehæmmede, døvblevne, høreapperater og tegnsprogstolk. Det kan godt være at det nemmeste viser sig selv at skrive noget, baseret ud fra den viden man får fra Videnscenteret for døvblevne, døve og hørehæmmede? Jeg kigger på det nu. Mvh Emil 23. okt 2004 kl. 11:53 (CEST)

Det vil formentlig være iorden - efter min opfattelse gælder ophavsretten redigering og formulering, men ikke selve informationerne - ((?) - der er vist desværre ingen jurister blandt wikipedianerne ?)
vh. - Nico 23. okt 2004 kl. 12:01 (CEST)
PS - det er formentlig også i videncentrets interesse, at deres informationer bliver spredt - der er jo li'som deres mission ;-) Nico 23. okt 2004 kl. 12:03 (CEST)

Jeg har sendt en ansøgning om tilladelse til at benytte deres (Videnscenterets) artikler. Så må vi se hvornår jeg får svar. Tak for din opmærksomhed Nico. Og du har ret i, at det er i Videncenterets interesse at deres informationer blev spredt, ikke mindst at kendskabet til at overhovedet findes et Videnscenter indenfor dette område spredes. Så må vi se om centeret tænker det samme :-) Mvh Emil 23. okt 2004 kl. 12:23 (CEST)

Har du fået et positivt svar? I modsat fald skal kopierede tekster omskrives eller slettes. Byrial 18. aug 2005 kl. 08:01 (CEST)

Du har lagt ovenstående billede op på Wikipedia. Der er ikke angivet nogen licens, og dermed vil billedet blive slettet efter minimum syv dage, hvis du ikke angiver licensen. --Pred (diskussion) 9. mar 2006 kl. 18:20 (CET)

Du har lagt ovenstående billede op på Wikipedia. Der er ikke angivet nogen licens, og dermed vil billedet blive slettet efter minimum syv dage, hvis du ikke angiver licensen. --WeggeBot 12. mar 2006 kl. 23:10 (CET)

Du har lagt ovenstående billede op på Wikipedia. Der er ikke angivet nogen licens, og dermed vil billedet blive slettet efter minimum syv dage, hvis du ikke angiver licensen. --WeggeBot 12. mar 2006 kl. 23:38 (CET)

Du har lagt ovenstående billede op på Wikipedia. Der er ikke angivet nogen licens, og dermed vil billedet blive slettet efter minimum syv dage, hvis du ikke angiver licensen. --WeggeBot 13. mar 2006 kl. 00:58 (CET)

Du har lagt ovenstående billede op på Wikipedia. Der er ikke angivet nogen licens, og dermed vil billedet blive slettet efter minimum syv dage, hvis du ikke angiver licensen. --WeggeBot 13. mar 2006 kl. 03:14 (CET)

Du har lagt ovenstående billede op på Wikipedia. Der er ikke angivet nogen licens, og dermed vil billedet blive slettet efter minimum syv dage, hvis du ikke angiver licensen. --WeggeBot 13. mar 2006 kl. 04:15 (CET)

Du har lagt ovenstående billede op på Wikipedia. Der er ikke angivet nogen licens, og dermed vil billedet blive slettet efter minimum syv dage, hvis du ikke angiver licensen. --WeggeBot 13. mar 2006 kl. 06:00 (CET)

Din konto vil blive omdøbt[rediger kildetekst]

17. mar 2015, 23:36 (CET)

19. apr 2015, 05:26 (CEST)