Brugerdiskussion:Fredeogrene

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Hej Fredeogrene. Der er et par problemer ved jeres artikel om hjulkæp:

  • I bliver nødt til at underbygge artiklen. Jeg har prøvet at søge flere steder, men ingen steder kan jeg finde noget om en 'hjulkæp'. Det får artiklen til at fremstå som om det er noget I blot har fundet på.
  • Jeg tvivler stærkt på at det tilhørende billede er Public Domain. Det ligner snarere noget som er taget fra Bruun-Rasmussens eller en anden webside.

Hvis ikke I får løst ovenstående problemer, vil artiklen højst sandsynligt blive markeret som nonsens og slettes. Ellers fortsat god redigering :) --Lhademmor 16. aug 2006 kl. 11:34 (CEST)

Hej Lhademmor!

Du må undskylde den lange ventetid, men René og jeg er just vendt hjem fra vores ophold som udvekslingsstudenter i bla. Kina og Japan. Vi er taknemmelige over jeres proffesionelle håndtering af sagen. Vi kan ikke forstå, du ikke har kunne finde underbyggende informationer om den omtalte "hjulkæp". Da vi opholdte os i Xiachan, Kina besøgte vi nogle gamle ortodokse munke. Vi boede hos dem i et par uger, hvor de viste os gamle skikke og traditioner. Til vores store forbløffelse anvendte de også en slags hjulkæp, eller som de kalder det: "名词" (udtales Hoi Gyuen). Deres "Hoi Gyuen" var lavet af ædle kinesiske træsorter med ornamenter af bambus og andre blødere træsorter. Vi tog selvfølgelig en masse fotografier på vores tur. Vores kamera blev tilbageholdt i tolden, Kina (vores sidste stop) har meget strenge regler vedr. fredede motiver i deres kultur. Vi måtte rejse hjem uden, men fik i går et brev fra Toldkontoret i Kina, der informerede os om, at vores kamera nu er sendt med et forsvarlig fragtfirma til vores adresse. Vi vil med glæde uploade billederne af de kinesiske hjulkæppe, så snart som muligt.

Har i slettet hele artiklen, eller ligger den blot inaktiv i jeres database?

Med venlig hilsen, Frederik Vilenkvist og René Boe Bille

Den var egentlig slettet, men fair nok. I håb om at I snarest udbygger artiklen har jeg netop "genoplivet" den. --Lhademmor 10. jan 2007 kl. 09:21 (CET)
名词 betyder navneord/substantiv og udtales míngcí. Kina har ingen regler om at man ikke må tage billeder af frede motiver i deres kultur og det er helt usandsynligt at de ville beholde nogle turisters kamera bortset fra hvis de har fotograferet militære installationer. Man betegner ikke munke i Kina som ortodokse. Lennart Larsen 10. jan 2007 kl. 15:28 (CET)
Jeg har nu genslettet artiklen - dens troværdighed bliver mindre og mindre. --Palnatoke 10. jan 2007 kl. 15:41 (CET)