Brugerdiskussion:Gyldmark

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Velkommen!

Hej og velkommen til Wikipedia. Vi er glade for at se dig, og for at du vil bidrage til projektet. Hvis du er i tvivl om, hvordan du skal gribe det an, er der lidt startinformation ved at følge disse links:

Hvis du ikke er inde i koder, klammer og tegn, så skriv blot uden koder og hold så øje med hvad andre gør ved din tekst de kommende dage. Så lærer du hurtigt hvordan det hele virker :-) Wikipedia er i øvrigt opbygget, så du slet ikke kan komme til at ødelægge noget, selvom du gør noget forkert. Alt kan bringes tilbage til, hvordan det var før, og det er der nogen, som sørger for.

Skulle du gå i stå og ikke kunne finde vejledning, så er der flere måder at få hjælp på. Den allersimpleste er at trykke på "min diskussion" i øverste linje, vælge redigér og skrive et spørgsmål. Så udfylder du ruden "Beskrivelse" forneden og trykker på knappen "Gem side" lige nedenunder. Inden for kort tid vil du sikkert se, at der på din skærm står, at du har fået svar.

Det vigtigste er at udfylde feltet "Beskrivelse", for indholdet af det kan ses af alle på seneste ændringer, så vi véd, hvad der sker.--Peter Andersen 25. maj 2006 kl. 15:42 (CEST)

Tip[redigér wikikode]

Tools nicu buculei 01.svgEt lille tip fra en anden wikipedianer.
Når du redigerer eller opretter artikler, så husk venligst at bruge forhåndsvisning. Dermed undgås for meget støj på listen over seneste ændringer, og du vil fange de fleste af dine slåfejl selv. Bemærk, at der findes forskellige redigeringsværktøjer, som gør det lettere at fange stavefejl.

--PhoenixV 21. apr 2007 kl. 23:35 (CEST)

Er du ikke venlig at huske mit tip? --PhoenixV 21. apr 2007 kl. 23:42 (CEST)

Gravsted.dk[redigér wikikode]

Hej Gyldmark. Det ser ud til at være et større projekt, du er i gang med, med at tilføje henvisninger til gravsten.dk. Det synes jeg i og for sig er i orden, når der er billeder af personernes gravsten. Men faktisk er der jo flere personer på dette websted, hvor der ikke er billede af gravstenen. Spørgsmålet er så, om der er nogen pointe i at lave linket, når gravstenen faktisk ikke er der?! Jeg kan godt se, at der fx på siderne for Gyda Hansen og Per Henriksen (fodboldspiller) er lidt biografisk info, men er det nok til at retfærdiggøre henvisningerne? Jeg vil godt høre din mening om det. Mvh. Arne (Amjaabc) 22. maj 2011, 19:37 (CEST)

Hej - håber jeg svarer korrekt på denne måde. Jeg er web-master for gravsted.dk og tænkte helt banalt at vi måske kunne få lidt hjælp via Wikipedia, også der hvor vi lige nu mangler billeder/biografier. På et tidspunkt bliver siderne forhåbentligt mere informative og således kan retfærdiggøre en henvisning. Mvh. Henrik. Gyldmark 24. maj 2011, 16:32 (CEST)

Hej Henrik. Ja, du svarer korrekt på denne måde. Jeg er straks lidt mindre begejstret for dit svar, for det smager af reklame - også selv om webstedet ikke er kommercielt. Hvis dit primære formål med at indsætte henvisningerne er for at få flere besøg på dit websted, så vil vi ikke have henvisningerne. Formålet med at sætte eksterne henvisninger på artikler i Wikipedia er at uddybe artikelemnerne med objektiv information, og det eneste, jeg til nød kan se her, er billedet af og informationerne om selve gravstederne. Visse af dine artikler kan have flere informationer om den biograferede, end Wikipedia-artiklerne, men formodentlig ikke flere, end der kan findes andre steder, og derfor har jeg yderst svært ved at acceptere henvisningerne, når der - som i mine eksempler - ikke engang er information om gravstederne. Mvh. Arne (Amjaabc) 22. maj 2011, 23:26 (CEST)

Hej Arne - alt i orden, jeg stopper så med projektet. Beklager ulejligheden. Gyldmark 24. maj 2011, 16:32 (CEST)

Hej Henrik. Jeg er glad for din forståelse, og din ulejlighed har vel i grunden været større. Muligvis fik jeg formuleret mig lovlig firkantet ovenfor; personligt har jeg ikke noget imod lidt gensidig støtte. Jeg er lidt i tvivl om, hvor vidt henvisningerne kan forblive her generelt. Min egen mening er, at hvis der er billeder af og/eller info om gravstederne, kan de nok godt, men hvis der ikke er, så mener jeg, at de skal væk. Det betyder også, at du godt kan tilføje flere henvisninger, hvis bare du nøjes med dem, hvor gravstederne rent faktisk er registreret. Mvh. Arne (Amjaabc) 23. maj 2011, 09:07 (CEST)

OK, mange tak. Jeg vil så fortsætte i begrænset omfang og undlade de personligheder, hvor billedet af gravsted endnu ikke er på plads. Gyldmark 24. maj 2011, 16:32 (CEST)

Hej igen. Jeg vil lige nævne, at jeg mener, at billeder af fællesgrave etc. er lidt for perifere til at retfærdiggøre henvisningerne. Jeg undrer mig i øvrigt over, at dit hjemmeside i den grad nedtoner informationerne om selve gravstedet. Billedet er der, men beskrivelsen af, hvor stedet er, står kun med småt under billedet. Hvis det var min hjemmeside, ville jeg vælge at sætte billedet lige under navnet i overskriften og derpå have en så grundig beskrivelse af gravstedet som muligt, inden de biografiske informationer kom. Men det er naturligvis bare min mening. Mvh. Arne (Amjaabc) 24. maj 2011, 17:33 (CEST)