Brugerdiskussion:Hans4972

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Hey måske skal du lige lære at vise lidt mere respekt herinde og vi skriver ikke sådan om andre personer herinde så måske skal du slet ikke være på Wikipedia farvel.

Sådan rettet så det passer kan i ikke blokere den spade der siger at han har spillet i J.B.O, for så nogen her ting skriver ved ikke om andre personer herinde det er Semine bare i orden og du burde virkelig overveje om du skulle være herinde om du overhovedet hører til her inde på Wikipedia bare opføre dig ordentligt okay

Jeg synes også din tone er virkelig ubehageligt jeg synes heller ikke du burde være her, jeg synes at du burde høre på Feeling B og J.B.O Og så vil du kunne høre Flake i de her to forskellige bands. Jeg synes virkelig du burde overveje hvordan du snakker og hvordan du opfører dig overfor folk herinde jeg er helt enig med den anden bruger her på Wikipedia.

Band Christian flake aldrig har spillet med på[rediger kildetekst]

Han er hel gal på den Christian flake har aldrig spillet med i bandet J.B.O Hans4972 (diskussion) 9. apr. 2022, 22:53 (CEST)[svar]


Det har han rent faktisk har spillet med i det her band og det gør han stadigvæk man hører bare ikke hans stemme så meget i Rammstein men han laver altså også andet end at spille med Rammstein han har også et liv ved siden af Rammstein som alle de andre også her i Rammstein.

Og hvis der er nogen der skal blokeres så er det dig på grund af din ubehagelig tone og din uforskammet opførsel overfor andre personer herinde.

Tak for hjælpen og tak for støtten til anonyme brugere 80.62.116.42