Brugerdiskussion:Husaam Khadar

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Husaam Khadar Nadeem er en dansk gastronom kok. han er født ( 04.01.2000)

han har tidligere arbejdet med Michelin-kok Jens Vestergaard. han har arbejdet med det indiske køkken på storms pakhus i Odense , derefter i restaurant paprika , franske køkken ( brede spisehus) , danske køkken ( kokkeriet , formel b, selma , bella sky.. på praktik og prøvevagter .. og meget mere.. listen er lang.

der er et link nedenunder : https://hrs.dk/michelin-kok-laver-restaurant-med-skolepraktikelever/

derudover har en instagram side som hedder royal.cuisines, hvor han har fået meget omtale ved hans navn , han har fået sig markedsført gennem kendte Michelin kokke, og kendte danske influencer. han vil gerne udvikle sig mere og mere og sive viden for de kendte kokke, så han kan bygge sit eget op på et tidspunkt.

hans opslag igennem tiden har vokset meget, opslagerne har fanget meget interesse. Han har opnået meget succes på sociale medier igennem tiden, både på instagram , tiktok , facebook grupper. hvor der har været efterspurgt af hans retter og mange vil gerne vide dyber ind i historien og at hvad han laver.

Husaam Khadar skriver via en mail :

jeg er 21 år gammel med masser af erfaring , arbejdet og været praktik på Michelin restauranter , på grund af corona har jeg fået meget tid til at udvikle mig meget og lege med molekyler og madkemi, jeg prøver at skabe noget som ikke er blevet set før, prøver at gøre noget anderledes. Det har skabt at jeg har fået mange seer som ser med , og vil følge min journey. jeg elsker den gastronomiske verden, en ung mand som gerne vil opnå min drøm, jeg går all in som man siger.  
Autentiske indiske mad
/Users/macbookair/Desktop/unnamed.jpg

på min instagram side kan man se under højdepunkter “ Review” hvor mange henvendelser og kokke ude i verden og kendte dansker som har fulgt med på min journey som jeg kalder den, syntes du/ i skal tjekke det ud, det svært for mig at beskrive hvor chokeret jeg er for alt den opmærksomhed , men jeg vil gerne fortælle min historie til folket ude, derfor vælger jeg at skrive til jer, om at få en historien oppe om royal cuisines, og hvem jeg er og hvad der driver mig.

Fremtidens kokke laver fremtidens mad - og den er grøn
Spisehus by night Præsenteres af Hotel- og Restaurantskolen