Brugerdiskussion:Jhoffa

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Lad venligst være med at skrive sludder i artiklerne. Vi prøver at lave en seriøs encyklopædi, ikke en side fuld af jokes. Hvis du er mere til den slags, skulle du prøve Spademanns Leksikon. --Med venlig hilsen Necessary Evil 27. jan 2009, 02:06 (CET)


Det er jeg helt indforstået med, men jeg mener ikke at det er sludder. Udtrykket bliver brugt i københavn og omegn af flere hundrede personer omkring årgang 1987 og spreder sig til stadighed.

Det er selvfølgelig ikke indskrevet i de danske ordbøger, men wikipedia ville være god start. Dette kunne indføres i selve artiklen.

Kan du ellers give nogle generelle retningslinjer for hvad der betragtes som passende til dette site?

Vi er meget villige til at ændre udformningen af artiklen for at møde jeres præmisser.(Skrev Jhoffa (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Wikipedia er ikke:
  1. en vejledning i brug af slang og fagjargon. Vi underviser ikke i bestemte udtryksformer – vi skriver en encyklopædi.
  2. førstehåndsforskning – såsom at foreslå teorier og løsninger, originale ideer, definere udtryk, lave nye ord og så videre. Hvis du har forsket inden for et emne, så offentliggør dine resultater i sædvanlige videnskabelige tidsskrifter eller andetsteds på internettet. Wikipedia vil rapportere om dit arbejde, når det bliver en del af den accepterede menneskelige viden.
  3. Ordbogsdefinitioner, så lav venligst ikke artikler, som udelukkende definerer et ord. Men selvfølgelig kan og bør en artikel begynde med en god definition eller klar beskrivelse af emnet. Hvis du kommer forbi en artikel, som ikke er andet end en definition, så undersøg om der er information, du kan tilføje, som vil være passende for en encyklopædi. Hvis du er interesseret i at arbejde på en wiki-baseret ordbog, så se vores søsterprojekt Wikiordbog.
Grundregler:
Hav kilderne i orden. Da Wikipedia skrives af et utal af bidragsydere, er det vigtigt at indholdet kan bekræftes andetsteds.
Kriterier for artikler:
Har emnet almen interesse? Det behøver langt fra at have interesse for alle, men hvis artiklen kun har interesse for ens nærmeste familie, eller for det kvarter man bor i, kan det næppe kaldes almen interesse.
--Med venlig hilsen Necessary Evil 27. jan 2009, 20:10 (CET)

Forslag til Artiklen Wis[rediger kildetekst]

Wis er betegnelsen ved en rædderlig person eller noget der i sig selv er rædderligt.

ie. "Han/dette er wis."

En person kan udover dette også "wisse den af", i så fald personen ikke foretager sig noget særligt.

ie. "Han wisser den af."

Den mest wis person man kender kan man kalde Mr. Wis.


Udtrykket bliver anvendt i københavn og omegn af flere hundrede personer og spreder sig til stadighed.