Brugerdiskussion:Metalindustrien/Få så den arkivbot til at virke!

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Sletninger[rediger kildetekst]

Hej Metalindustrien!

Du har i november 2008 foretaget to sletninger af enkelte versioner af hhv. Hulk og Banan. Kan du henvise til hvor der står, at der er konsensus om at foretage sådanne sletninger? mvh Bilindustrien [ disk + bidrag + e-mail ] 15. jul 2009, 17:55 (CEST)

Hej Bil. Jeg ved at du er meget glad for nedskrevne regler at henvise til, men i netop disse tilfælde er jeg ikke sikker på at der er noget nedskrevet (omend der er lidt at læse på Wikipedia:Ingen personlige angreb og Wikipedia:Wikikette). Jeg anså det ganske simpelt for almindelig sund fornuft at gå ind i historikken og fjerne de revisioner der hænger folk ud ved navn. Samme praksis benyttes i øvrigt på eksempelvis den engelske Wikipedia. Normalt er det dårlig stil at fjerne historikrevisioner, ja. Men når folk hænges ud ved navn så vil jeg altså gøre en undtagelse. Har du et problem med det så er du velkommen til at tage det op på Landsbybrønden eller evt. skrive et udkast til en politik på området. Mvh --Metalindustrien A/S (tidligere Lhademmor) 16. jul 2009, 14:29 (CEST)


Harry Potter[rediger kildetekst]

Surreal Barnstar.png Wildcard-Barnstar
Hokus pokus fili omtryllus fornufticus artiklius. MGA73 23. jul 2009, 20:54 (CEST)


Datoer[rediger kildetekst]

Denne rettelser ser ud til at være bedre [1] og jeg brugte koden

replace -page:"Bruger:MGA73/Sandkasse" "January ([^ ]\d?)," "\1. januar" "February ([^ ]\d?)," "\1. februar" "March ([^ ]\d?)," "\1. marts" "April ([^ ]\d?)," "\1. april" "May ([^ ]\d?)," "\1. maj" "June ([^ ]\d?)," "\1. juni" "July ([^ ]\d?)," "\1. juli" "August ([^ ]\d?)," "\1. august" "September ([^ ]\d?)," "\1. september" "October ([^ ]\d?)," "\1. oktober" "November ([^ ]\d?)," "\1. november" "December ([^ ]\d?)," "\1. december" -regex

Hvis du skulle få lyst til at prøve selv. --MGA73 30. jul 2009, 14:59 (CEST)

Fra Bruger:Madsgormlarsen[rediger kildetekst]

Hej --Metalindustrien A/S Super glad for dine tilføjelser og ændringer til min Bruger:Madsgormlarsen/Sandkasse2 side. Jeg syndes det er rigtig fint, også at billeder af de to institutter ligger under artiklen. Håber du vil tage skridtet fuldt ud og ligge den op, men under alle omstændigheder tak for hjælpen.

Mange hilsner Mads Madsgormlarsen 6. aug 2009, 15:14 (CEST)

Ups, det er ikke dig men PHansen som har lavet de sidste rettelser. Kunne jeg få dig til at se dem igennem, og godkende artiklen og ligge den op hvis den er som den bør være?

Mange hilsner Mads Gorm Larsen 6. aug 2009, 15:55 (CEST)

Det tror jeg hellere du må lade PHansen eller en anden om. Jeg har lidt for travlt andetsteds. Beklager :) --Metalindustrien A/S (tidligere Lhademmor) 6. aug 2009, 20:28 (CEST)

Michael Jackson[rediger kildetekst]

Fra artiklen om Michael Jackson: Der arbejdes på denne tekst i øjeblikket! Vent venligst med at redigere den, eller kontakt den bruger som satte denne skabelon på siden. Med venlig hilsen Metalindustrien A/S (tidligere Lhademmor) 27. jul 2009, 01:14 (CEST) Kan det nu også passe? Du er hermed blevet kontaktet. :-) Kinamand 7. aug 2009, 10:58 (CEST)

Ah, ja okay. Det var egentlig min plan at påbegynde oversættelsen af den engelske artikel i denne uge, men jeg har pludselig skiftet fokus til Harry Potter-artiklerne. Vil du da overtage? :) --Metalindustrien A/S (tidligere Lhademmor) 7. aug 2009, 11:41 (CEST)
Jeg har tidligere bidraget en del til artiklen men har desværre ikke så god tid lige nu men jeg læser gerne korrektur på din oversættelse. :) Kinamand 7. aug 2009, 14:09 (CEST)

Skabelon hjælp i Harry Potter liste[rediger kildetekst]

Hej Metalindustrien! :)

Jeg kan se at du har været rigtig aktiv mht. til at oprette og ryde op i diverse Harry Potter-relaterede artikler, og tænkte derfor på om du er interesseret i at hjælpe lidt med listen Skuespillere i Harry Potter (du har deltaget en smule i dens evaluering). Men i hvert fald kan jeg ikke finde ud af at kopiere de skabeloner som bliver anvendt i den engelske udgave af artiklen, og det er derfor at listen ser lidt mærkelig ud i "Noter"-afsnittet. Ved du har været herinde en del tid, og samtidig at du så ud til at have en del interesse indenfor dette emne, så synes du var oplagt til opgaven hvis det er noget du har lyst til. Jeg vil sætte stor pris på det i hvert fald! Desuden er du meget velkommen til at hjælpe til med at oprette skuespiller-artiklerne i listen, som der mangler en del af. Chrallle 11. aug 2009, 01:28 (CEST)

Ang. Folkegråd i artiklen om Kim Il-Sung[rediger kildetekst]

Hej

Jeg kan se at du har slettet alle rettelser (inkl. alle de billeder jeg havde tilføjet) til artiklen om Kim Il-Sung. Din begrundelse er at artiklen er for POV angiveligt fordi at jeg skriver at der i Nordkorea efter hans død udbrød folkegråd. Dette er sandt, da Nordkoreas regering satte landet i undtagelsestilstand og alt arbejde og skolegang i de dage blev stoppet. Derudover valgte folk enten frivilligt at græde eller måske er det muligt at nogen måske blev presset til det. Men i hvert fald var der tale om folkegråd. Du er velkommen til at rette dette ord, hvis du mener at du kan beskrive den situation der var i Nordkorea bedre - men at slette alle de tilføjelser jeg havde lavet, mener jeg er totalt overdrevet. Venligst Anders. Anders 21. aug 2009, 10:58 (CEST)

Argerntinas flora[rediger kildetekst]

Hej "Metalindustri", godt at høre fra dig. Jeg har redigeret afsnittet om Argentinas flora. Der var nu ikke meget at komme efter, mest typografiske småting og et par formuleringer. Jeg er imponeret over, hvordan det er lykkedes dig at undgå at overføre den tunge, tyske sætningsbygning til dansk. Flot arbejde - med hele artiklen, mener jeg! Mvh. --Sten Porse 26. aug 2009, 14:39 (CEST)

Hehe, tak. Den er skam ikke færdig endnu! --Metalindustrien A/S (tidligere Lhademmor) 27. aug 2009, 00:04 (CEST)

Indre organ[rediger kildetekst]

Din kommentar og sletning taget til efterretning. Med venlig hilsen --Ultraman 27. aug 2009, 00:00 (CEST)