Bruger:Metalindustrien

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

{{subst:2-04-2020}}

Hej, jeg bidrager generelt med oversættelser fra engelsk Wikipedia.

Oversættelsesbøf[redigér | redigér wikikode]

Somme tider kan der være oversættelsesfejl i nogle af mine bidrag, men jeg har endnu ikke hørt om at der skulle være spredt decideret misinformation i mine oversættelser. Min oversættelsesfilosofi er at det er bedre at have en omfattende artikel, med nogle småfejl pga. oversættelsesbøf, end slet ikke at have nogen artikel, for småfejl er nemme at rette, men sammenhængende artikler er svære at skrive - og hvis folk spotter en fejl så retter de den forhåbentlig selv :). Uanset hvad så tager jeg gerne imod kritik.

"Der er engelske sætninger i dine oversættelser!"

Jeg redigerer mine oversættelser direkte i wikikode, og hvis der er mange, detaljerede kildehenvisninger så kan jeg somme tider komme til at læse to forskellige <ref>'er som en enkelt lang kildeangivelse og overse en evt. artikelsætning der står imellem dem. Er det et problem opfordres du til at sutte mine dadler rette fejlen selv eller alternativt gøre mig opmærksom på det så jeg kan bringe det i orden :-)

Kategorier[redigér | redigér wikikode]

Ja, jeg er godt klar over at de fleste af mine nyoprettede artikler mangler kategori. Det er et bevidst valg fra min side, da jeg ganske enkelt ikke har styr på kategoriseringssystemet, og hellere vil overlade det til en mere erfaren bruger at kategorisere artiklerne i en præcis underkategori end at jeg selv lægger den i noget overordnet som Kategori:Kemi eller Kategori:Samfund. Normalt tagger jeg selv mine nyoprettede artikler med {{kategori mangler}} for at pointere dette.

"Administratorvælde"[redigér | redigér wikikode]

Jeg er tilhænger af Bruger:Sir48's rant om administratorer: En administrator på Wikipedia er snarere en vicevært end en general - at få nøglen til kosteskabet er ikke et hædersbevis, men en konsekvens af at du ønsker at gøre hovedrent i kollektivet. Det er dog samtidig et bevis på at vi tror du ikke vil bruge kosten som våben til at angribe folk omkring dig - og der er det desværre mit indtryk at nogle viceværter måske til tider er lidt for gode til at våbengøre deres kost.

Uanset hvad bør administratorers stemme hverken tælle mere eller mindre end andre erfarne brugeres (dvs. brugere der gennem en periode har vist at have forstand på dansk Wikipedia, vores politikker og normer, MediaWiki-systemet osv). Til gengæld bør både administratorer og andre erfarne brugeres ord i nogle (særligt tekniske og normmæssige) sammenhænge naturligt veje tungere end en bruger, der 'blev født' i går - Wikipedia skal helst være et konsensusdrevet semi-meritokrati, og man lærer ting henover års aktivitet. Dette skal dog være en balance: For meget erfaring avler konservatisme og stilstand, mens for lidt erfaring avler ustabilitet og kaos. Det gælder om at lytte efter argumentet, ikke efter hvem der stillede det.

Hvorfor må 'menige' brugere så ikke stemme om bandlysninger?[redigér | redigér wikikode]

En analogi: Hvorvidt en person, der sviner i kollektivet, bør smides ud, bør til enhver tid afgøres af de der er tvunget til at rydde op efter ham/hende. Andre må naturligvis gerne give deres mening til kende, men hvis du ikke 'direkte' bliver ramt af personens svineri, har du ikke direkte en hest i ræset.

Kan disse monstro blive GA eller FA med lidt knofedt?[redigér | redigér wikikode]

Brøl[redigér | redigér wikikode]

Vi mangler ensrettet navngivning

Fuck alle de røde links vi kommer til at få fordi man ikke har tid til hvert femte sekund at tjekke hvilken arbitrær kapitaliseringsnorm en given wikipedianer har oprettet en artikel under

Arkiv[redigér | redigér wikikode]

Min gamle brugerside ligger her.