Brugerdiskussion:Lina24s.hansister

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Smerte.

Smerte er en del af hver persons liv. Smerter kan gøre ondt, men på samme tid ham nogle godt af dem, godt af at få grædt ud. For nogen tager de det værre/svære, og vil heller begå selvmord og aldrig leve - ( De tager tingende som de høre/ser dem/det. )..

Piger er nok dem med mest sårbar følelser. Drengene er også en del følsomme når det gælder dem selv, og at de skal fortælle den pige hvor meget de endelig holder af hende. For nogen drenge er det mega hårdt, fordi de selfølgelig kan være generte, i forhold til pigerne der har en sæk fyld med følelser der bare skal ud til den helt specielle dreng de kan lide. F eks, drenge har lad os sige 4 bokse, den ene med fodbold, den anden med kærlighed, den tredje med familie og så den fjerde med vennerne. Men enhver dreng glemmer alt andet hvis de tænker på en af de 4. Det kan være de glemmer deres pige, familie og vennerne, fordi fodbold træningerne er mere sat i ens hverdag. Derfor er det ikke godt for en pige at tro drengen pludselig hader hende, bare fordi han ikke skriver. Pigerne må nogen gange også sætte sig i en drengs hukommelse...

Piger og drenge er ikke det samme ( nej ), de har begge deres meninger, om ordet " kærlighed " & " smerte ", de har ikke meget tilfældes, fordi når en pige har fortalt den dreng hun elsker at hun elsker ham og han svare " Ilm " f eks, så ønsker hun at have fysisk kontakt, snakke, skrive og m.m, hele tiden. Hun ønsker at kunne fortælle alt hvad der går hende på, og hun ønsker bar at skrive, " Jeg elsker dig ", men som selfølgelig er opklaret meget hårdt omkring drengene.

Det kan gøre ondt på begge dele, pigerne og drengene. Pigerne har en svær del at kæmpe for, og det samme har drengene, de har bare svært ved at have den kontakt sammen, den fysiske og den bar helt lette og normale kontakt... [[|thumb|Billedresultat for ødelagt hjerte]]--Lina24s.hansister (diskussion) 28. sep 2016, 23:13 (CEST)