Brugerdiskussion:Mosepors

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
  • Ja, selvfølgelig, vi skriver jo når vi har lånt fra andre kilder, jeg kan ikke se at vi som brugere her skulle sættes ud på et sidespor, men selvfølgelig kun ved artikler som er helt vores egne. Derfor er det vel også tilrådeligt at skrive sit rigtige navn eller dele af det. Et nick er jo svær at efterspore, hvis der skulle være kildekonflikter.

MVH Maya123 8. mar 2004 kl. 07:41 (CET) og fortsat god dag.

    • PS. et vigtigt ps....der vil jo altid komme nogle med supplerende oplysninger og måske hele afsnit, det løste jeg ved at skrive, (da jeg havde forfattet et temmeligt langt afsnit, længere end artiklen fra start), jeg skrev: supplerende kilde M.Rasmussen. Det hedder jo også kilder i flertal og det må jo være op til andre at diskutere/meddiskutere, om man nu "har ret" til kildeangivelse eller ej. Hele tiden vil jeg foreslog en retfærdig vurdering.

MVH Maya123 8. mar 2004 kl. 07:50 (CET)


Som talt ud af min mund!

mvh. Sten

Henvisning fra andre sprog[rediger kildetekst]

Hej Sten

Husk når du indsætter henvisninger til andre sprog, at hvis du for eksempel kopiere dem fra den engelske side, så skal du selv indsætte [[en:....]] da den engelske selvfølgelig ikke henviser til sig selv.

Husk også at indsætte en henvisning tilbage til den danske artikel, således at dem der læser for eksempel den engelske artikel kan se at der også eksisterer en tilsvarende dansk artikel.

Jeg har for eksempel rettet begge dele på glukose.

--Christian List 9. mar 2004 kl. 15:30 (CET)

P.S: Det er nok at henvise til den danske fra 1 andet sprog, da de har robotter kørende ligesom den jeg bruger. Resten af sprogene bliver dermed udfyldt før eller senere bare der er mindst en henvisning tilbage.


Hej Christian

Det først har jeg været opmærksom på (men øjensynlig glemt).

Det andet (altså henvisning til da: fra de pgl. udenlandske artikler har jeg ikke tænkt på.

Begge dele vil jeg naturligvis overholde for fremtiden.

Sten Porse 9. marts 2004 kl. 17:23 (CET)

Norske dokumenter[rediger kildetekst]


Hej Øyvind

Velkommen hertil. Hvis ønsker det, kan du lægge dine tekster her på norsk, så finder vi ud af (=så grejer vi) at få det oversat.

Sten Porse Den 10. marts 2004 kl. 09:32 (CET)

Jo, det var en god idé. Jeg kan legge inn en {{{msg:uoversatt}}}-lignende tag i dokumentene. Fant det ikke akkurat nå, men la inn Norges_flag til å begynne med. -- Sunny256 11. mar 2004 kl. 00:15 (CET)