Brugerdiskussion:Olav76

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Velkommen!

Hej og velkommen til Wikipedia. Vi er glade for at se dig, og for at du vil bidrage til projektet. Hvis du er i tvivl om, hvordan du skal gribe det an, er der lidt startinformation ved at følge disse links:

Hvis du ikke er inde i koder, klammer og tegn, så skriv blot uden koder og hold så øje med hvad andre gør ved din tekst de kommende dage. Så lærer du hurtigt hvordan det hele virker :-) Wikipedia er i øvrigt opbygget, så du slet ikke kan komme til at ødelægge noget, selvom du gør noget forkert. Alt kan bringes tilbage til, hvordan det var før, og det er der nogen, som sørger for.

Skulle du gå i stå og ikke kunne finde vejledning, så er der flere måder at få hjælp på. Den allersimpleste er at trykke på "min diskussion" i øverste linje, vælge redigér og skrive et spørgsmål. Så udfylder du ruden "Beskrivelse" forneden og trykker på knappen "Gem side" lige nedenunder. Inden for kort tid vil du sikkert se, at der på din skærm står, at du har fået svar.

Det vigtigste er at udfylde feltet "Beskrivelse", for indholdet af det kan ses af alle på seneste ændringer, så vi véd, hvad der sker.

Chaluphuset[redigér wikikode]

Du har oprettet ovenstående artikel og indsat et billede. Men artiklen forklarer ikke, hvad Chaluphuset er. Hvis folk ønsker at vide, hvad Chaluphuset er, så kan artiklen jo ikke bruges til noget som helst. Så hvis du ikke meget snart udvider den, så vil den blive slettet sammen med billedet.

Du skal være hjertens velkommen til at skrive om Chaluphuset. Men kun et billede duer altså ikke. --|EPO| 18. jul 2006 kl. 10:11 (CEST)

Jeg blev lige afbrudt efter jeg var kommet til at trykke på gem. Indhold er nu tilføjet.

Billede:Chaluphuset.jpg[redigér wikikode]

Jeg ser, at du nu har fjernet licensen fra ovenstående billede. Hvorfor har du det? --|EPO| 19. jul 2006 kl. 20:25 (CEST)

Tjaah, endnu en begynderfejl - licensen er nu tilbage på plads.
Du er tilgivet. Bare spørg, hvis du er i tvivl om noget.
Et par tips: Signér dine indlæg og besvar indlæg under samme overskrift. Det gør siden meget mere overskuelig :) --|EPO| 19. jul 2006 kl. 21:34 (CEST)
Tak for rådene. Jeg er lidt i tvivl om valget af licens til billederne. Foreløbigt har jeg kun tænkt mig at bidrage med billeder jeg selv har taget. Jeg har ikke nogen begrænsninger for om de må bruges af andre - hvilken licens bør jeg så vælge?--Torsten 19. jul 2006 kl. 21:41 (CEST)
Hvis du vælger {{PD-self}}, som du angav til at starte med, så betyder det, at du frasiger ophavsretten til billederne. I praksis betyder det, at andre må bruge billedet som de lyster uden nogen som helst krav til dem. Med den licens du har valgt nu skal andre angive dig som kilde, samt vælge samme licens, hvis de kopierer eller ændrer billedet. Håber det er svar nok. --|EPO| 19. jul 2006 kl. 21:46 (CEST)
Så vil jeg nok fortsætte med at vælge den nuværende licens fremover - tak for hjælpen --Torsten 19. jul 2006 kl. 21:54 (CEST)
Kom lige i tanker om mellemtingen: {{Cc-by-sa-2.0}}, der kun kræver, at du selv (og det oprindelige værk) krediteres. Forskellen er så, at andre må bruge en anden licens, hvis blot de henviser til den oprindelige version. --|EPO| 19. jul 2006 kl. 22:01 (CEST)