Brugerdiskussion:Pred/Arkiv2

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
ArkivDette er en side med arkiverede diskussioner fra Brugerdiskussion:Pred.
Ønsker du at genoptage en arkiveret diskussion, skal du flytte den tilbage til diskussionssiden.

Design i trekanttal tabel[rediger kildetekst]

Hej - Jeg er lidt nysgerrig mht. hvordan bgcolor ødelægger design. På firefox går linien fra overskriften igennem tabellen, hvilket jeg synes er rædselsfuldt. (Er det kun hos mig?)

Margin er fordi "[Redigér]" er klistret op ad tabellen. --Leo Laursen 31. jul 2006 kl. 16:30 (CEST)

Det sker ikke i min Firefox (1.5.0.3.) Din ændring var, i nyeste version af Opera og den version af iexplore, der følger med et fuldt opdateret Windows XP, skyld i, at hele boksen blev sort, hvorved teksten blev ulæselig, og artiklen generelt kom til at se mærkelig ud. --Pred (diskussion) 31. jul 2006 kl. 16:33 (CEST)
OK, det dur ikke; hvad så med nu? Der er ændret igen. --Leo Laursen 31. jul 2006 kl. 16:38 (CEST)
Det ser fint ud her. :) --Pred (diskussion) 31. jul 2006 kl. 16:39 (CEST)
Den eneste forskel på min og Wassinis er farve #000 vs. #000000. Men hvis det virker ... :) --Leo Laursen 31. jul 2006 kl. 16:45 (CEST)

Billede:Darktranquillity.jpg[rediger kildetekst]

Du skrev til mig ang. et billede. Men forstår ikke helt hvordan jeg svarer.

Her, eller? --(SimonLarsen)

Det er nemmest, hvis diskussioner holdes på enkelte sider, så du kan bare svare på din egen diskussionsside. --Pred (diskussion) 13. aug 2006 kl. 14:06 (CEST)

Fusionkraft[rediger kildetekst]

Kære Pred

Her kommer så en begrundelse for fjernelse af "Se også" med interne link til "Fusion", "ITER" og "Sonofusion" i artiklen "Fusionskraft": Linkene til "Fusion" og "ITER" er indarbejdet i selve artiklen. Linket til "Sonofusion" er irrelevant i sammenhængen (artiklen handler om fusionskraft, men sonofusion påtænkes ikke udnyttet til energiforsyning). Man kommer imidlertid stadig let til artiklen "Sonofusion" via artiklen "Fusion" som linker til "Sonofusion" i den relevante sammenhæng.

Med venlig hilsen Bruger:Mth

Det giver god mening - beklager sletningen. --Pred (diskussion) 13. aug 2006 kl. 17:21 (CEST)

Er der nogen flertydighed med hensyn til Stadium? --Palnatoke 15. aug 2006 kl. 01:45 (CEST) Nåja. --Palnatoke 15. aug 2006 kl. 01:46 (CEST)

Den nuværende artikel med navnet kunne nu sikkert nok slettes, i kraft af at den ikke er andet end et ordbogsopslag, og derved ville flertydigheden vel forsvinde. --Pred (diskussion) 15. aug 2006 kl. 01:48 (CEST)

Jeg har nu substub-markeret den nuværende artikel; der bør kunne skrives noget om stadie-, fase- og etape-inddeling, men det er ikke indlysende klart, hvilken titel en sådan artikel bør have. --Palnatoke 15. aug 2006 kl. 01:51 (CEST)

Det er muligt. Enwiki synes at behandle emnet på en:Status med et par flertydige artikler en:Stage og en:State. --Pred (diskussion) 15. aug 2006 kl. 01:54 (CEST)

Skabelon: Anbefalet artikel[rediger kildetekst]

Hej Pred. Jeg kan se at du har fjernet mit navn fra skabelonen. Tak for det, det var en smutter. Hvad jeg virkelig prøvede var, at få lagt --~~~~ ind i skabelonen sådan så den bruger som opretter forslaget automatisk selv støtter det (hvilket sådan set burde være åbenlyst). Men skabelonen blev ved med at sætte min signatur i stedet. Ved du hvordan man kan ordne det?. --Lhademmor 15. aug 2006 kl. 14:15 (CEST)

Ja, men det bliver lidt besværligt, og kommer til at kræve endnu en skabelon. Jeg prøver lige. --Pred (diskussion) 15. aug 2006 kl. 14:47 (CEST)
Ah, jeg tog fejl. Pas. --Pred (diskussion) 15. aug 2006 kl. 14:52 (CEST)
Og så alligevel. Som skabelonen er nu, vil navnet på den, der subst'er den automatisk indsættes, og det er vel hvad, der ønskes? --Pred (diskussion) 15. aug 2006 kl. 14:56 (CEST)
Jeg det er helt perfekt! Tak for hjælpen :) --Lhademmor 15. aug 2006 kl. 15:09 (CEST)
Så lidt. Ved nærmere eftertankte, ville det vel give mere mening, at der tilføjedes en {{støtter}}, og at stemmenummereringen udskiftedes med en almindelig punktopsætning. --Pred (diskussion) 15. aug 2006 kl. 16:35 (CEST)
Hermed gjort. I øvrigt ang. Kierkegaard: Hvis dit argument er, at artiklen ikke er "fuldstændig", så husk på at Wikipedia:Anbefalede artikler ikke er det samme som de 'perfekte' en:Wikipedia:Featured articles, men snarere en:Wikipedia:Good articles. --Lhademmor 15. aug 2006 kl. 17:22 (CEST)
Oh, i så fald lod jeg mig snyde af stjernen, der er den samme som på de øvrige Wikipediaers FA. --Pred (diskussion) 15. aug 2006 kl. 18:18 (CEST)
Du siger noget... Jeg ændrer den til plusset, som de fleste andre... --Lhademmor 15. aug 2006 kl. 18:31 (CEST)

Nøvlingskov[rediger kildetekst]

Nej jeg kan ikke redegøre for at jeg er ophavsmand for billedet og forsøger at slette det. Jeg beklager dybt, og jeg skal prøve at redegøre for fejlen.

Nej jeg kan ikke redegøre for at jeg er Knud Fudsgaard og forsøger at slette det. Jeg beklager dybt, og jeg skal prøve at redegøre for fejlen. (skrev Bruger:PAC-MAN)

Sletninger er det for sikkerhedens skyld kun administratorer, der kan foretage. Billederne er slettet. :) --Pred (diskussion) 31. aug 2006 kl. 20:17 (CEST)

Får denne sag nogle yderlige konsekvenser eller er det bare en lille advarsel. (skrev Bruger:PAC-MAN)

Undgår du for fremtiden at bidrage med copyrightbeskyttet materiale, er der vel ingen grund til yderligere handlinger. Du kan i øvrigt underskrive dine diskussionsindlæg ved at skrive "--~~~~" --Pred (diskussion) 31. aug 2006 kl. 20:23 (CEST)

Koldingkoggen[rediger kildetekst]

Kolding-Koggen er blevet ændret til Koldingkoggen, idet det er den mest populære stavemåde. Det er jeg nu ikke helt enig i. Google giver mig ca 40 gange flere resultater på det oprindelige navn, herunder også Museet på Koldinghus, som Kolding-Kroggen hører under i dag. Bør navnet ikke ændres tilbage ?? --Ankopedia 5. sep 2006 kl. 17:16 (CEST)

Det er værd at bemærke, at søgning på "koldingkoggen" kun giver resultaterne, hvor ordet er sammenskrevet, mens søgning på "kolding-koggen" vil give resultater, hvor ordet er sammenskrevet, skrevet med bindestreg eller sågar delt. Kigger man på resultaterne ved søgning på "kolding-koggen," fremgår, at den sammenskrivningen er mest anvendt. Det er desuden heller ikke så mærkeligt, da skibet antageligvis har fået sit navn, fordi den er "koggen fra Kolding." Bindestreger benyttes kun, når det oprindelige navn ville lægge op til flertydighed, og så vidt jeg kan se på Koldinghus' hjemmeside, kalder de den også "Kolding-koggen" (med et lille k.) --Pred (diskussion) 5. sep 2006 kl. 17:35 (CEST)
Du har ret omkring det lille "k". Til gengæld har du ikke ret i, at Google søgnnger på "Kolding-koggen" også omfatter det sammenskrevne ord "koldingkoggen". Grunden til at jeg reagere på navnet, er at jeg har en svag....måske endda forkert....erindring om, at der på et tidspunkt har været en offentlig diskussion i Kolding, om hvad man skulle kalde skuden. Men lad det ligge .. Vi kaler den Koldingkoggen og så laver jeg redirects på andre skrivemåder. (Skrev Ankopedia (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)
Ikke? Min query viser ellers adskillige. En optælling på antallet af ord med fed, viste mig at der var flest uden bindestreg, men der er indrømmet ikke stor forskel. Hvis du kan finde en side med diskussionen, kunne den være en udmærket reference i artiklen. --Pred (diskussion) 5. sep 2006 kl. 22:08 (CEST)
Denne query skulle ellers være renset sammenskrivninger. Den kunne man jo så holde op mod denne query. Men ved nærmere eftersyn snyder tallene lidt, så lad os bare afvente. at nogen måtte finde noget omkring den den omtalte navne-diskussion. (Skrev Ankopedia (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)
Ja, de, hvor ordet er delt, kommer også med og sådan. Men, som det er nu, hedder artiklen koldingkoggen, begge stavemåder er nævnt i indledning, og der er automatiske omdirigeringer. Det kunne dog være meget godt med en henvisning til diskussionen. --Pred (diskussion) 5. sep 2006 kl. 23:03 (CEST)

Super Metroid[rediger kildetekst]

Hej Pred, jeg kan se at du engang i 2005 lagde Billede:Smetroidbox.jpg, Billede:Super Metroid statues.png og Billede:Super Metroid title.png op. Jeg er lidt nysgerrig efter hvordan Nintendo Danmark kan licensere billederne på den måde de har gjort. Copyright tilhører vel Nintendo og jeg tvivler meget kraftigt på at de har frigivet billederne. Jeg har dog ikke indstillet billederne til sletning før jeg har fået spurgt dig om det. --Lhademmor 26. sep 2006 kl. 08:41 (CEST)

Så sandt - jeg husker ikke den konkrete ordlyd i min mail til dem, og den forsvandt med en systemdød i julen, men det ville også undre mig, at Nintendo Danmark havde den autoritet. Jeg sletter. --Pred (diskussion) 26. sep 2006 kl. 14:41 (CEST)