Brugerdiskussion:Ulla~dawiki

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Hej Ulla, og velkommen til. Kan se at du allerede er kommet godt i gang :o) BrianHansen 16. mar 2004 kl. 22:50 (CET)

Hej Ulla :-) Dejligt at vi nu er to af hunkøn på Wikipedia, så kan vi måske sprede lidt østrogen her blandt alle veterantog- og computerartiklerne ;-)

Mvh Malene Thyssen 3. jun 2004 kl. 18:36 (CEST)

Hov Ulla jeg er da vist lidt af et snøvl til at få svaret på din besked (fra 3. juni), jeg havde ikke lige set du havde skrevet til mig. Jeg kender alt for godt den der med at snige sig på Wikipedia når den lille sover. Det bliver af og til noget værre noget når han pludselig vågner midt i en artikel jeg sidder og retter i, men så må man jo rette til senere igen :-) Jeg vil tro det er endnu sværere med to små størrelser - pyha ;-)

Som Kåre vil jeg sige at det er fint du holder lidt øje med de aktuelle begivenheder - de trænger til en kærlig hånd. Mvh Malene Thyssen 17. jul 2004 kl. 02:04 (CEST)


Hej Ulla - det er rart, at du ta'r dig lidt af de aktuelle begivenheder, der er vi andre ikke altid lige gode til. - Kåre Thor Olsen (Kaare) 14. jun 2004 kl. 21:58 (CEST)


Hej Ulla — dette har ikke direkte noget med Wikipedia at gøre, men jeg kunne ikke lige finde noget kontaktinformation på dig. I og med at jeg også skal til at skrive en opgave om social software, håbede jeg at du måske kunne hjælpe mig med at anvise nogle gode kilder etc.? Hvis du gider, må du meget gerne kontakte mig på krasmussen snabela gmail punktum com. Mvh Procrastinator 1. jan 2006 kl. 23:48 (CET)

Vedr. din besvarelse om fluer[rediger kildetekst]

Hej Ulla - så at du havde besvaret et spr. om fluer har knogler - måske kan du hjælpe mig - hvorfor flyver fluer i ring? De kan flyve i ring på det samme sted en hel dag - og vifter man dem væk, vender de tilbage til næsten samme sted og forsætter ring-flyvningen! Nå, det havde blot undret mig lidt :) Tænkte du måske vidste hvorfor !!

) Rikke

Desværre ikke --Ulla 23. maj 2006 kl. 12:47 (CEST)

Din konto vil blive omdøbt[rediger kildetekst]

17. mar 2015, 23:53 (CET)

19. apr 2015, 05:41 (CEST)