Spring til indhold

Bruger:Kaare

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Babel
da-N Denne bruger har dansk som modersmål.
en-3 This user has advanced knowledge of English.
nb-2 Denne brukeren har nokså god kjennskap til norsk bokmål.
sv-2 Den här användaren har medelgoda kunskaper i svenska.
de-2 Dieser Benutzer beherrscht Deutsch auf fortgeschrittenem Niveau.
nn-1 Denne brukaren meistrar nynorsk på eit grunnleggjande nivå.
es-1 Este usuario tiene un conocimiento básico del español.
Brugere efter sprog

Mit navn er Kåre Thor Olsen (Kaare) og jeg bor i Odense. Jeg stammer fra Nørrebro i København, men tilbragte det meste af min barndom og ungdom i Svendborg. I det virkelige liv er jeg systemudvikler (programmør). Se min hjemmeside for flere oplysninger.

Min første redigering af den dansksprogede udgave af Wikipedia fandt sted den 21. august 2003. Wikipedia opdagede jeg under min søgen efter uddybende websider som supplement til billederne i mit fotoalbum.

I Wikipedia er min foretrukne aktivitet at oversætte artikler fra andre sprog, om emner der har min særlige interesse, især geografi og historie. På trods af min it-baggrund, undgår jeg så vidt muligt tekniske emner, da der er mange andre, som har det interesseområde. Man vil ofte se mine redigeringer i artikler med relation til Sverige og Latinamerika, særligt deres geografi og historie.

Da det ikke skal være sjov alt sammen, udfører jeg også en del af de nødvendige arbejdsopgaver. En af mine kæpheste er at rette stavefejl og tilpasse artikler til standarden, for at få et mere indbydende og ensartet udseende.

Desuden er jeg aktiv i den grønlandske Wikipedia, hvor jeg forsøger at hjælpe nye brugere i gang med at redigere; desværre uden at kunne sproget eller i øvrigt have nogen relationer til landet.

Mens jeg arbejder på Wikipedia, er jeg ofte også online på den dansksprogede IRC-kanal #wikipedia-da. Dagligt kan man møde en række danske og enkelte udenlandske wikipedianere på kanalen - vær ikke bange for at kigge forbi! Mit "nickname" på IRC er det samme som mit brugernavn på Wikipedia.

Gennem årene har jeg bidraget med en del billeder til Wikimedia-projektet Commons, som alle kan ses i det automatiske album (bemærk at enkelte billeder er uploadet på vegne af andre brugere eller er redigeringer af andre brugeres bidrag). Herunder er der et par eksempler på mine lidt ældre billeder.

Et mål i det mesoamerikanske boldspil, fra mayabyen Chichen Itza i Mexico, og af uforklarlige årsager et af mine relativt populære billeder på nettet – november 2002.
Et af mine mere særprægede motiver er den 4,64 meter høje og 350 kg tunge såkaldte "rekordslev" i landsbyen Gullabo ved Torsås i Småland – juli 2006.