CGI Group

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
CGI Group Inc.
E-Commerce Place.jpg
Virksomhedsinformation
Grundlagt Juni 1976
Grundlægger

Serge Godin

André Imbeau
Hovedsæde

E-Commerce Place,

Montreal, Quebec, Canada
Nøglepersoner

Serge Godin (Bestyrelsesformand)

Julie Godin (Næstformand)

George D. Schindler

(Direktør)
Regnskab
Omsætning Stigning C$1.56 billion (2016)
Egenkapital Stigning C$20.9 billion (2016)
Organisation
Antal ansatte
68.000
Eksterne henvisninger
www.cgi.com

CGI Group Inc. (Conseillers en gestion et informatique), eller blot CGI, er en canadisk global IT-virksomhed, der bl.a. leverer konsulentydelser og løsninger indenfor systemintegration, outsourcing m.v. Virksomheden har hovedsæde i Montreal, Quebec, Canada. Virksomheden blev grundlagt i 1976 i Québec City af Serge Godin og André Imbeau.

CGI Group har over 68.000 medarbejdere på mere end 400 kontorer verden over. I Danmark har CGI's ca. 600 medarbejdere i hele landet – i Ballerup, Aarhus, Kolding, Herning og Aalborg.

CGI udvikler produkter og tjenester til markeder som telekommunikation, sundhed, produktion, olie og gas, transport og forsyningsselskaber. På verdensplan er deres kunder, både i den private sektor samt offentlige, forsvaret, efterretningstjenester, rumfart, sundhed, borger sikkerhed og skattevæsenet.

I august 2012 købte CGI det britiske computer serviceselskab Logica for £ 1,7 mia. Købet øgede antallet af CGI's personale fra 31.000 til 68.000, og CGI blev det femte største uafhængige it-serviceselskab i verden, med kunder i Amerika, Asien, Afrika og Europa. Det gjorde også CGI det største it selskab i Canada.

CGI har en egenkapital på 147 milliarder. Samt en årlig omsætning på 53 milliarder. Selskabet er børsnoteret på New York Stock Exchange og Toronto Stock