Dansk Automationsselskab

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Stop hand nuvola.svgDenne side er foreslået omskrevet
– da en skribent har vurderet at indholdet ser ud til at være skrevet af en person, der må formodes ikke at kunne holde et neutralt synspunkt i sin vurdering af artiklens indhold og/eller relevans. Læs mere om hvilke typer af artikler, du normalt skal afholde dig fra at skrive hér: Typer af selvbiografier.
Stop hand nuvola.svgDenne side er foreslået omskrevet
– da en skribent har vurderet at den virker reklamerende snarere end havende encyklopædisk indhold.
Se evt. nærmere begrundelse på diskussionssiden eller i artikelhistorikken.
Broom icon.svgDette emnes notabilitet er betvivlet
– da en skribent har vurderet at artiklens emne er for snævert til at have encyklopædisk relevans. En begrundelse for denne vurdering kan muligvis findes på artiklens diskussionsside eller i artikelhistorikken.  

Dansk Automationsselskab (forkortet: DAU) er en selvstændig forening under DI - Dansk Industri. Foreningens formål er at fremme vilkårene for automation i Danmark. DAU understøtter erfaringsudveksling om teknologiudvikling og forretningsmodeller, og arbejder for at dele inspiration til automationsløsninger i industrien.

DAU har mere end 150 medlemmer i form af danske virksomheder. Foreningens medlemmerne udgør forskellige slags interessenter inden for automation - herunder produktionsvirksomheder, leverandører, maskinbyggere, systemintegratorer og rådgivere. Selvom DAU er selvstændigt fra Dansk Industri, trækker foreningens sekretariat løbende på Dansk Industris store ekspertise og forretningsnetværk.[1]

Kilder/referencer[redigér | redigér wikikode]