Diskussion:Århus Amt

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Aarhus Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Aarhus, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Aarhus-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Billedadvarsel[rediger kildetekst]

De følgende billeder er blevet slettet fra Commons eller er blevet indstillet til sletning. Hvis billederne er slettet, skal de fjernes fra artiklen. Deltag eventuelt i diskussionen på Commons. Denne besked blev genereret automatisk af CommonsTicker.

ChristianBier slettede Image:Århus_amt_coa.png: [[Commons:Licensing|Copyright violation]];

-- CommonsTicker 28. mar 2008, 11:15 (CET)

På engelsk er de flyttet fra Århus amt til Aarhus amt. Har amtet virkelig officicelt skiftet navn? Mvh. Trade 2. jan 2012, 22:29 (CET)

Jeg tror det er en misforståelse. "Århus Amt" (1970-2006) eksisterer ikke mere, men det er muligt nogle skribenter på eng-wikipedia tror det. Da der er tale om et fortidigt projekt afsluttende med bolle-å's stavemåde, bør denne bevares. Kan også være de blander det sammen med det gamle Århus Amt (før 1970), der skiftede stavemåde fra "aa" til "å" i 1948. Men igen: det er et afsluttet projekt. --Hubertus 2. jan 2012, 22:38 (CET)
Artiklen på engelsk ser ikke ud til at være flyttet - den har vist heddet "Aarhus County" fra begyndelsen. Om amtet havde et officielt engelsk navn, kan man sikkert finde ud af, hvis man vil.. :) --Palnatoke 2. jan 2012, 22:56 (CET)
Jeg er enig i at den ikke skal flyttes, da den i hele dens levetid hed Århus Amt. --Steen Th 2. jan 2012, 23:02 (CET)
Ja, "Århus Amt" er det rette. Men nu letter vi i hvert fald de engelsksprogedes skriveproblemer en smule ved at skrive "Aarhus" fremover. Måske kommer turen næste gang til "æ"erne og "ø"erne. ;-) --Hubertus 2. jan 2012, 23:15 (CET)