Diskussion:Århus Amt

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Gå til: navigation, søg
Aarhus Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Aarhus, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Aarhus-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Billedadvarsel[redigér wikikode]

De følgende billeder er blevet slettet fra Commons eller er blevet indstillet til sletning. Hvis billederne er slettet, skal de fjernes fra artiklen. Deltag eventuelt i diskussionen på Commons. Denne besked blev genereret automatisk af CommonsTicker.

-- CommonsTicker 28. mar 2008, 11:15 (CET)

Navn[redigér wikikode]

På engelsk er de flyttet fra Århus amt til Aarhus amt. Har amtet virkelig officicelt skiftet navn? Mvh. Trade 2. jan 2012, 22:29 (CET)

Jeg tror det er en misforståelse. "Århus Amt" (1970-2006) eksisterer ikke mere, men det er muligt nogle skribenter på eng-wikipedia tror det. Da der er tale om et fortidigt projekt afsluttende med bolle-å's stavemåde, bør denne bevares. Kan også være de blander det sammen med det gamle Århus Amt (før 1970), der skiftede stavemåde fra "aa" til "å" i 1948. Men igen: det er et afsluttet projekt. --Hubertus 2. jan 2012, 22:38 (CET)
Artiklen på engelsk ser ikke ud til at være flyttet - den har vist heddet "Aarhus County" fra begyndelsen. Om amtet havde et officielt engelsk navn, kan man sikkert finde ud af, hvis man vil.. :) --Palnatoke 2. jan 2012, 22:56 (CET)
Jeg er enig i at den ikke skal flyttes, da den i hele dens levetid hed Århus Amt. --Steen Th 2. jan 2012, 23:02 (CET)
Ja, "Århus Amt" er det rette. Men nu letter vi i hvert fald de engelsksprogedes skriveproblemer en smule ved at skrive "Aarhus" fremover. Måske kommer turen næste gang til "æ"erne og "ø"erne. ;-) --Hubertus 2. jan 2012, 23:15 (CET)