Diskussion:Ølfabrikken

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

maj 2009. Harboe køber Gourmetbryggeriet og dermed også ølfrabrikken http://www.business.dk/boersnyt/harboe-koeber-gourmetbryggeriet


Jeg synes, artiklen bærer alt for meget præg af at være reklame for bryggeriet, og ikke en encyklopædisk artikel. En sætning som

  • "Øllet, der brygges, kan bedst beskrives som amerikansk mikrobryg, brygget efter belgiske principper med britisk finesse."

kan næppe betegnes som encyklopædisk, da den ikke gør læseren ret meget klogere, men blot fremhæver egne fortrin. Længere nede i artiklen kan man læse

  • "De lægger vægt på at der aldrig tilsættes karamelfarve, klaringsmidler, konserveringsmidler, skumhjælpere eller andet djævelskab."

Siden hvornår er karamelfarve blevet djævelskab, og kan det evt. bakkes op af en kildehenvisning? - Om vandet man benytter, siges det:

  • "Det behandles ikke med mineraler og salte som mange andre steder, men bruges som det er"

Hvilke bryggerier behandler sit vand med salte og mineraler - kunne den påstand evt. bakkes op med kildehenvisninger. Endelig påstås det, at:

  • "Malten der anvendes er fra Tyskland og England, som har malterier der er specielt dygtige til at lave malt, der virkelig smager af noget"

Er det ensbetydende med, at malt andre steder fra ikke smager af noget - også her mangler jeg dokumentation.

Med artiklen DG Branding i tankerne, kunne man nemt ledes at tro, at den kommercielle udnyttelse af Wikipedia er begyndt. - apw 27. jul 2007, 14:42 (CEST)

Jeg er sådan set ikke uenig. Netop afsnittet om "Håndværk" bør nok skrives om. Det afsnit har jeg ikke selv rettet i, men det kan være det kommer. (Jeg har for øvrigt intet med bryggeriet at gøre, men jeg kan godt lide deres øl!). --Feynman 27. juli 2007, kl. 14:58.
Okay, jeg forstår ikke lige, hvorfor man sletter hele siden, når der var tale om ét afsnit, der virkede lidt for reklameagtigt. Det synes jeg faktisk ikke er i orden. --Feynman 23. september 2007, kl. 12:58.
Jeg har genskabt artiklen og fjernet det værste POV/reklameagtige. {{reklame}} vil jeg lade andre om at fjerne. --Palnatoke 23. sep 2007, 13:38 (CEST)
Takker. Jeg lover at skrive lidt videre på artiklen i løbet af denne uge. --Feynman 24. september 2007, kl. 20:23.