Spring til indhold

Diskussion:Ølsted (Sønder Broby Sogn)

Sidens indhold er ikke tilgængeligt på andre sprog.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Landbrug Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Landbrug, et forsøg på at koordinere oprettelsen af landbrugsrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Herregårde Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Herregårde, et forsøg på at koordinere oprettelsen af herregårdsrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Baggrund for beskyttelse[rediger kildetekst]

Så vidt jeg kan forstå er der tale om en Rudolf Steiner skole, hvis der skal stå noget andet må det diskuteres her og ikke ved hjælp af en redigeringskonflikt. --Peter Andersen 23. jul 2008, 23:15 (CEST)

Du tager fejl i denne sag, må jeg henvise til Rudolf Steiner skolen i Odense her står det sort på vidt at Den selvejende institution Elmehøjen ejer Ølstedgård Mvh --Rasmusbyg 23. jul 2008, 23:19 (CEST)

Jeg kan bekræfte det som Rasmus siger. Den selvejende institution er faktiskt fondsejet og har sin ejen bestyrelse. Du kan godt se på Elmehøjens hjemmeside (elmehoejen.dk) og læse lidt om organisationsformen. Det er et socialpædagogiskt tilbud og ikke en skole. (Hvorfor er artiklen stadigvæk skrivbeskyttet ??. Mvh. Bezt

er den ikke mere :) --Rasmusbyg 25. jul 2008, 01:07 (CEST)