Diskussion:Øre

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Medicin og sundhed Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Medicin og Sundhed, et forsøg på at koordinere oprettelsen af medicin- og sundhedsrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Start Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Start på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.


Dette er hovedbetydningen af "øre", så den bør flyttes til dette navn. Den eksisterende øre-artikel bør flyttes til "Øre (flertydig)". --Rune Magnussen 16. maj 2005 kl. 14:08 (CEST)

Hvad så med kroner og ører? Møntenheden anvendes stadig fordi vi ikke anvender euro...

mvh --Glenn 16. maj 2005 kl. 14:10 (CEST)

De fleste af de artikler, der pegede på øre handlede om lydmodtageren og ikke om møntenheden. Jeg flyttede den ikke selv fordi, det ville kræve 'flytning over redirect' eller en klippe/klistre-flytning som ville smide historikken væk. --Rune Magnussen 18. maj 2005 kl. 23:19 (CEST)

Stavefejl i anatomien[redigér wikikode]

Tegningen af ørets anatomi indeholder en stavefejl. Hammeren hedder "malleus" på latin, ikke "mallus". Nogen der ved, hvor tegningen stammer fra? Og hvordan man ændrer teksten. Jeg kan godt bitnudge den, men det er et træls arbejde, hvis vi har en original et sted. Ditlev Petersen (diskussion) 2. okt 2019, 18:52 (CEST)