Diskussion:Øsby Kirke

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Kirker Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Kirker, et forsøg på at koordinere oprettelsen af kirkerelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Det er nyt for mig, at der henvises til "den store danske". Men det er måske besluttet som praksis? Blot et spørgsmål. --JEK 18. okt 2010, 19:43 (CEST)

Henvisningen er nærmest meningsløs, da "den store danske" ikke indeholder meget infomation (ultra kort notis). Henvisningen bør nok fjernes. --Villy Fink Isaksen 18. okt 2010, 19:55 (CEST)
JA, men sagen er tilsyneladende den, at brugeren Kort til Kirken er i gang med dette samt at linke til noget der hedder kort til kirken på alle kirkesider. --JEK 18. okt 2010, 20:09 (CEST)
Hvis de to steder er kilder, skal de jo linkes til dem - hvis de er "læs mere", er de kun relevante, hvis der faktisk er mere. Og hvis der er mere, bør det vel benyttes - og så bliver det jo kilder.. --Palnatoke 18. okt 2010, 20:19 (CEST)
Ok - men så er det vel også skribenter der sætter kilde-link på! --Villy Fink Isaksen 18. okt 2010, 20:52 (CEST)