Diskussion:Østtimor

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Det Fremragende Projekt Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af Det Fremragende Projekt, et forsøg på at få oversat fremragende artikler fra andre sprog på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
BlankMap-World.svg Denne artikel er en del af WikiProjekt Verdens lande, et forsøg på at forbedre artikler om verdens lande på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Start Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Start på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.


Artiklen er nu færdigoversat fra norsk. Sproget trænger dog til at strammes lidt op. Det er vel noget telegramagtigt og ikke helt sammenhængende.

Sætningen "... deklamerede den tidligere proklamerede republik." har jeg et problem med. Deklamere betyder at fremsige, og jeg tror ikke det er det der er ment, men jeg er ikke sikker.--Mikael V 3. jun 2006 kl. 01:10 (CEST)

Oceanien?[redigér wikikode]

Der er vist ingen, der på dansk medregner Østtimor til Oceanien (endnu, i alt fald) - det er muligt at landet politisk orienterer sig mod Australien, Papua Ny Guinea og andre oceaniske lande, men det er næppe en orientering, der endnu har ført til at Østtimor regnes med til Oceanien. Det kan naturligvis ændre sig. --Palnatoke 12. nov 2007, 19:46 (CET)


TIMOR IS IN OCEANIA -- See WIKIPEDIA link:

http://en.wikipedia.org/wiki/Transcontinental_nation#East_Timor

Emerson

A British biologist drew a line separating the zoogeographical regions of Asia and Australasia in the 19th century - not very relevant for a politicial discussion in the 21st century. The very same article states that the line is "less favoured contemporarily and within Asia itself". --Palnatoke 13. nov 2007, 10:41 (CET)