Diskussion:2. division Øst & Vest 2011/12

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Hvorfor er disse 2 ligaer blevet sammenfattet i én artikel? Overskueligheden er blevet ikke eksisterende. Bare se på "kortet" over klubber, som er så gnidret at det er værdiløst. --Pixi Uno 28. aug 2011, 02:18 (CEST)

Quit (og exit, for din skyld) rage. Ting tager tid og udvikler sig. Hav en smule tålmodighed. Bare kig nu. Udover det, vil det en anden gang være kønnere at konstruktivt bidrage, end bare prøve på at hakke.
Det preller af, når jeg ser på den manglende grund og baggrund dertil. Infobesity 28. aug 2011, 05:23 (CEST)
Overskueligheden er nu endnu værre end før... kortet er kæmpe stort, ligesom rækkerne nu er blandet sammen. Jeg indstiller til at ligaerne igen bliver splittet op, da de ikke har noget med hinanden at gøre. --Pixi Uno 28. aug 2011, 05:27 (CEST)
I øvrigt er jeg ligeglad med hvad eksempelvis en-wiki gør. Dette er dansk Wikipedia og vi snakker her om 2 danske fodboldrækker. --Pixi Uno 28. aug 2011, 05:39 (CEST)
Igen - når du spotter noget med opsætning, så er det bare at ændre det. I stedet for at ville ændre noget, tilbage til en situation, som var ufuldkommen.
Hverken tilfældigt eller for sjov at ligaer på andre sprog, der er regionsbestemt igennem rækker, men samme liga, som 2. division, er i samme artikel når det gælder sæsoner.
En anden fejlvurdering er din sletning af skabeloner. Et kig på den engelsksprogede viser at det ofte er brugt omkring prominente artikler, og skaber en langt større sammenhængskraft i fodboldemnerne.
Op til dig selv om du vælger at lytte.
Okay, ved ikke om du ligefrem overvåger, siden du skrev det nu, imens og samtidigt. Princippet er det samme - derfor jeg nævner det. Der er tale om to ligestillede rækker, der konkurrerer indbyrdes sågar i år ::::i direkte grad, som agerer under DBU som én liga. Princippet er det samme, hvad enten det er DK eller udenlands. -Infobesity 28. aug 2011, 05:46 (CEST)
Rækkerne har intet med hinanden at gøre, før de 2 vindere skal ud i playoff om pladsen til 1. division. Begge rækker har egne historier og fortællinger som med fordel kan udbygges. Hvad der sker på engelsk Wikipedia har INTET med denne version at gøre. Inden du laver noget så radikalt om, vil det være på sin plads at løfte en diskussion INDEN. Jeg har derfor slettet redirct og genetableret de 2 selvstændige artikler. --Pixi Uno 28. aug 2011, 05:51 (CEST)
I øvrigt er de indsatte skabeloner variable, dvs. de bliver ændret år for år.. og har derfor intet med denne række at gøre. Hvis du vil noget med skabeloner, kunne du lave en med samme hensigt som {{Sæsoner i 1. division (fodbold)}}. --Pixi Uno 28. aug 2011, 05:55 (CEST)

2 rækker - 2 artikler[rediger kildetekst]

Jeg har nu tilbageført til 2 selvstændige artikler, øst og vest. Hvis nogle mener at disse 2 rækker kun skal beskrives i én artikel syntes jeg det skal diskuteres først. Begge rækker har deres egne historier, som intet har med hinanden at gøre... før til aller sidst, hvor vinderne mødes i playoff. Men nedrykkerne fra vest har intet med øst at gøre, og omvendt. Hvad en-wiki gør i deres artikelopbygning er i denne forbindelse fuldstændig ligegyldigt. Mvh. --Pixi Uno 28. aug 2011, 06:05 (CEST)

Er nødt til at gøre det klart at i begge tilfælde, er der tale om flere fejlvurderinger fra Pixi Uno's side. Nu er indholdet så mere mangelfuldt, ved den tilbageændring. Men so be it, for nu. Havde klædt Wiki's ry, hvis ovenstående vedkommende havde vist en anelse glæde over nogen bruger tid og går op i at gøre sit til at udvide indholdet. -Infobesity 28. aug 2011, 10:59 (CEST)