Diskussion:25. januar

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Kalender-ikon Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Almanak, et forsøg på at koordinere oprettelsen af almanakrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Pauli var en jødisk farisæer, der blev blind, da han forsøgte at fange Jesus

Dette må vel henregnes til de mere ekstravagante legender.

Man bør ikke undervurdere vanskelighederne ved at skrive om et emne som dette. Der kræves nogen indsigt! Og jeg har ikke energi til at rette i 366 artikler.

Venlig hilsen, Sebastjan 06 mar. 2004 kl. 10:00 (CET)

Hej Sebastjan :-)

  • Desværre forstår jeg ikke helt hvad du mener, jeg redigere ikke eller næsten ikke i fakta, men læser korrektur ved at skrive nutid om til datid, hvor det er tiltrængt, wiki og andet relevant. Det jeg kan, da jeg ikke er så meget inde i koderne endnu. Du skulle tage og kigge "Historie" igennem, altså den "Historie" vi har til hver artikel, der vil du se, hvad jeg har rettet og ikke mindst hvad "andre" har skrevet. Så ja, jeg har smidt bolden videre, da jeg intet kender til "ekstravagante legender". Jeg vil dog fortsat læse den korrektur jeg kan formå tidsmæssigt.

God lørdag til dig Sebastjan og mange venlige hilsner fra Maya123 6. mar 2004 kl. 10:17 (CET)

  • PS ham der Polykarp, skal jeg nok holde mig fra i fremtiden....*SS* sorry.