Diskussion:400 volt

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Jeg mener at de gamle Danske Flade stik er fuldt lovlige og anvendelige i også nye indstalationer. Hvis det ikke er tilfældet under det mig at LK Stadig sæger disse stik uden at gørere opmærksom på det i produktbladet --Jan Friberg 20. jul 2006 kl. 19:53 (CEST)

Jeg bliver i tvivl nu, men mener kun de flade må bruges ved udskift af eksisterende. Måske er det så kun udendørs det SKAL være de nye? Forresten bliver de nye også lidt klodsede bag vaskemaskinen, så du har muligvis ret... G®iffen 20. jul 2006 kl. 20:38 (CEST)
I det konkrete tilfælde ved jeg ikke hvad der er gældende, men det er jo typisk sådan at når reglerne bliver ændret, så gælder det kun for nye installationer. Med andre ord, så kan man forsætte med at forhandle de tidligere typer, men således alene til vedligeholdelse af eksisterende installationer. Så længe der er et marked bliver de jo ved :-) - Victor 23. jul 2006 kl. 11:20 (CEST)

Jo det har du ret i. og det er nok også det der skal stå i artiklen intilvidre. Jeg undre mig bare over at det så ikke står anmærkning på produktbladet. Men jeg mener altså at Dansk Standart stikket stadig er tiladt i nye instalationer i Danmark, men det er ikke til at finde en standart beskrivelse på DS hjemmeside. Men jeg overvejer at stilde et spørsmål hos Sikkerhedsstyrelsen. --Jan Friberg 23. jul 2006 kl. 17:25 (CEST)

Alternativt kunne man checke Demko som typegodkender i Danmark, men deres hjemmeside er ikke meget værd. Det må jo være afledt af materieldelen af stærkstømsbekendtgørelsen og den administreres jo ganske rigtigt af Sikkerhedsstyrelsen. Jeg glæder mig til at høre hvad de svarer - Victor 23. jul 2006 kl. 17:39 (CEST)

Der er på versionen fra 8/10-06 to forskellige links til de:wiki. Mig bekendt forvirrer det de robotter der jævnligt sammenholder IW-links? Mit tyske på en søndag eftermiddag med legekammerater til knægten tillader mig ikke at overwskue hvilken artikel der er mest relevant...? G®iffen 8. okt 2006 kl. 16:17 (CEST)

Begge artikler var relevante, har valgt at beholde linket til CEE artiklen, da det er det nugældende system for nye installationer og fordi denne artikel har et "Se også" afsnit med henvisning til det gamle vesttyske system. Begge de tyske artikler linker til den danske, er det et problem? - VicVal 8. okt 2006 kl. 19:21 (CEST)

Artikeltitel og RO[rediger kildetekst]

Den nye titel på denne artikel strider imod Retskrivningsordbogen, hvor "volt" staves med lille. I lyset af den senere tids tumultiske diskussion vedr. RO vil jeg ikke føre mig for meget frem, men jeg vil blot gøre opmærksom på, at SI-enhederne i hvert fald ikke er mere autoritative for dansk Wikipedia end Retskrivningsordbogen. --PhoenixV 18. jun 2007, 11:46 (CEST)

Hvad er forøvrigt kilden til, at SI-enheden staves med stort? Forkortelsen for volt er ganske vist V, som RO også angiver, men det er vel ikke det samme som at volt skal være med stort? --Heelgrasper 4. aug 2007, 20:45 (CEST)
Det er det første bogstav i titlen. Det ligger til lillefingeren at trykke på shift, når jeg skriver det første bogstav i en titel. Hvis det er forkert, så er der vel en der flytter det med henvisning til RO? Jeg gider ikke lige hente min udgave - den er udlånt. G®iffen 4. aug 2007, 21:25 (CEST)
Volt staves med småt ifølge RO, og reglerne om store bogstaver først i en titel gælder kun det første ord, dvs. "400" i dette tilfælde. Jeg flytter artiklen. --PhoenixV 4. aug 2007, 21:29 (CEST)

Billedadvarsel[rediger kildetekst]

De følgende billeder er blevet slettet fra Commons eller er blevet indstillet til sletning. Hvis billederne er slettet, skal de fjernes fra artiklen. Deltag eventuelt i diskussionen på Commons. Denne besked blev genereret automatisk af CommonsTicker.

EPO slettede Image:Three_phase_voltages.png: No source for at least 7 days;

-- CommonsTicker 4. aug 2007, 20:15 (CEST)