Diskussion:A.P. Møller og Hustru Chastine Mc-Kinney Møllers Fond til almene Formaal

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt 1950'erne, et forsøg på at koordinere oprettelsen af 1950'er-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Foreslår artikelnavnet ændret til A.P. Møller FOnden, som den har heddet i nogle år efterhånden. Mvh, Kurt Kuni to (diskussion) 21. jun 2018, 14:02 (CEST)

Det officielle navn i CVR er stadig "A.P. MØLLER OG HUSTRU CHASTINE MC-KINNEY MØLLERS FOND TIL ALMENE FORMAAL". Dette navn angives også på fondens hjemmeside: "A.P. Møller og Hustru Chastine Mc-Kinney Møllers Fond til almene Formaal (A.P. Møller Fonden)" [1]. Det er ikke korrekt hvad artiklen skriver om at det er et "tidligere" navn. På den anden side, hvis fondens navn almindligvis er "A.P. Møller Fonden" kan man vel godt ændre det. — Fnielsen (diskussion) 21. jun 2018, 14:25 (CEST)
Tak for input ;-) - det er ikke helt enkelt at lure. Jeg synes man skal tage udgangspunkt i hvordan de omtaler sig selv bredt. Se hjemmesiden her. De refererer til sig selv som A.P. Møller Fonden i dag: https://www.apmollerfonde.dk/om-fonden/historie/ Mvh, Kurt Kuni to (diskussion) 21. jun 2018, 16:59 (CEST)
Jeg tror det er normalt at artikel kaldes under det almindelige kendte navn, så den kan vel flyttes. CVR's information er her: [2]Fnielsen (diskussion) 21. jun 2018, 17:47 (CEST)