Diskussion:A.S. Ørsted

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Guldalderen Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Guldalderen, et forsøg på at koordinere oprettelsen af guldalder-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
Norge Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Norge, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Norgerelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Huskeliste for A.S. Ørsted: rediger · historik · overvåg · opdater

Opret huskeliste

Er det ikke på kant med reglerne blot at afskrive fra en bog? Ikke fordi der er noget galt med det faktuelle og jeg har personligt heller ikke noget imod det, men jeg har selv oplevet at blive irettesat andre steder. Du, som har skrevet, bør gennemgå og rette til igen. I god mening - NyrupRasmussen 17. okt 2008, 16:01 (CEST)

Nej, det er ikke i strid med reglerne, når ophavsretten på bogen er udløbet. Men det er tydeligt, at artiklen mangler tilretning, for at leve op til wikipedias retningslinjer for artikler. Mvh --Sir48 (Thyge) 17. okt 2008, 16:05 (CEST)

Ham her må da vurderes at have primærbetydning sammenlignet med en fyr som der slet ikke er oprettet artikel om? Specielt når vi taler om en af Guldalderens vigtigste skikkelser sammenlignet med dennes brodersøn? --Lhademmor 28. okt 2008, 11:31 (CET)

Jeg har planer om at oprette en artikel om botanikeren Anders Sandøe Ørsted (1816-1872) - hvorfor jeg mener der ikke skal flyttes noget. --Villy Fink Isaksen 28. okt 2008, 11:37 (CET)
Så er artiklen lavet! --Villy Fink Isaksen 28. okt 2008, 20:16 (CET)

Vil det ikke være en idé at alligevel at omdøbe denne Ørsted til Anders Sandøe Ørsted som primærbetydning, og omdøbe flertydig artiklen til Anders Sandøe Ørsted (flertydig), da der trods alt er over 160 artikler der henviser til denne Ørsted mens der kun er 4 (hvoraf en er flertydig artiklen) der henviser til botanikeren? --Saddhiyama 18. mar 2009, 12:06 (CET)

Jo - det er der da fornuft i. --Villy Fink Isaksen 18. mar 2009, 12:09 (CET)
Det forslag tror jeg også, jeg støtter, her fra sidelinien af. ;-) --Harne 18. mar 2009, 12:11 (CET)
Antallet af artikler er intet argument, men jo - det er denne A.S. Ørsted, der er den bedst kendte med navnet. --Palnatoke 18. mar 2009, 12:33 (CET)
Jeg troede at jeg kunne flytte, men da der jo allerede eksisterer en Anders Sandøe Ørsted (redirect) er det vist nødvendig med administrator evner for at fuldføre dette. --Saddhiyama 18. mar 2009, 15:53 (CET)