Diskussion:Aarhus Kommunes Biblioteker

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Aarhus Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Aarhus, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Aarhus-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Med fare for at fremstå som et brokkehoved, så er jeg lidt betænkelig ved, at denne artikel ser ud til at være oprettet af en person ved navn Susanne Gilling, da der tilsyneladende er en ansat på biblioteket med netop det navn. Måske særligt fordi artiklen efter min mening ikke indeholder vanvittig megen information ud over lidt generel info om Århus Kommunes Biblioteker, som vel hører hjemme i artikel om netop det samlede biblioteksvæsen i Århus Kommune. Hvis artiklen rummede lidt om det, som adskiller Risskov Bibliotek fra de øvrige biblioteker i kommunen, ville jeg nok være mindre kritisk. Fx hvornår det blev oprettet, antal bøger på hylderne, antal udlån årligt eller andet i den dur. For en god ordens skyld, så mener jeg i princippet, at et ethvert (folke)bibliotek har artikelhøjde, så det som sådan ikke dér, at skoen trykker for mig. --Heelgrasper 3. sep 2007, 13:50 (CEST)

Jeg har ikke noget problem med, at en ansat skriver om den virksomhed, vedkommende er ansat i. Men jeg er i øvrigt enig med Heelgrasper i, at der mangler noget specifik information om netop denne filial, hvis den skulle kunne bære en selvstændig artikel. Hvor meget skal ændres ud over navnet, hvis man vil lave en tilsvarende artikel om f.eks. Tranbjerg Bibliotek?!
Angående biblioteker og artikelhøjde generelt: Hvis du med "ethvert (folke)bibliotek" mener "enhver filial", så er jeg ikke enig i, at de har artikelhøjde, men hvis du mener "bibliotekerne i en kommune", så er jeg enig. Derfor mener jeg, at det vil være bedre at skrive en artikel om Århus Kommunes Biblioteker, hvori man for hver filial kan nævne dens specielle karakteristika i f.eks. en tabel, frem for at have en artikel for hver - de vil simpelt hen i almindelighed blive for korte. --Arne (Amjaabc) 3. sep 2007, 14:50 (CEST)

Nyt hovedbibliotek[redigér wikikode]

En eller anden bør omskrive artiklen, så det nye HB i DOKK1 bliver nævnt. Ditlev Petersen (diskussion) 4. aug 2015, 02:33 (CEST)