Diskussion:Aase D. Madsen

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Folketinget Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Folketinget, et forsøg på at koordinere oprettelsen af folketingsrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Hvornår forlod hun folketingen?[rediger kildetekst]

Jeg sidder lige og prøver at finde ud af hvornår Aase forlod folketinget. Men det er ikke til at google. Er der nogen der har en ide? Hun har i hvert fald ikke været i folketinget i denne valgperiode, men hvad med sidste? --Rasmusdahl 6. okt 2007, 23:42 (CEST)

Fandt det alligevel... Udtrådt efter folkrtingsvalget i januar 2005. --Rasmusdahl 6. okt 2007, 23:47 (CEST)

Hun gjorde sig særligt bemærket i en diskussion om biblioteker i Danmark, hvor hun kom til at lave en fejlagtig sammenregning af procenter.[1]

Ovenstående passage blev fjernet fra artiklen af Bruger:TraxPlayer med kommentaren "fjernet kurisum. ren chikane." Jeg har svært ved at se chikanen, og ser det i stedet som en neutral formulering af det, som hun mest huskes for i sin folketingskarriere. Hvordan vurderer andre det? --Heelgrasper 23. nov 2007, 07:59 (CET)

Enig. -- JGC 23. nov 2007, 08:29 (CET)
Nu laver vi alle fejl en gang imellem, men visse udtalelser går nu altså over i historien, og det må man som kendt person leve med. Formuleres det neutralt bør det være i artiklen. Vi skriver jo et opslagsværk, der gerne skulle være så komplet som muligt og hvis nogen nu er nysgerrige over hvad det nu var, folk snakkede så meget om om den og den - ja så skulle vi jo gerne have det med. --Jørgen 23. nov 2007, 10:29 (CET)
Uenig. -- TraxPlayer 4. juli 2008

Uenig, men ingen grund til at gentage diskussion, der findes under Villy Søvndal http://da.wikipedia.org/wiki/Diskussion:Villy_S%C3%B8vndal