Diskussion:Abdoulghani Tokhi

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Pakistans flag Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Pakistan, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Pakistan-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Jeg har valgt at slette visse detaljer fra artiklen da den indeholder irrelevante oplysninger.(Skrev Jawad (diskussion • bidrag) 30. jun 2010, 20:58. Husk at signere dine indlæg.)

Diskuter venligst, hvad der er galt med detaljerne. Og hvorfor hans navn skal ændres til "AT". Mvh --Sir48 (Thyge) 30. jun 2010, 21:07 (CEST)

Detaljerne omkring hvor troende han er, er irrelevante grundet at der findes mange praktiserende muslimer som ikke går ind for terror. At vedkommende er praktiserende muslim der beder sine daglig 5 bønner er irrelevant grundet at ekstremister normalt plejer at være stærkt praktiserende. Så vidt jeg kan huske blev han kaldt for "AT" af medierne langt hen ad vejen, i hvert fald indtil han blev dømt.