Diskussion:Admiral

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Militær Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Militær, et forsøg på at koordinere oprettelsen af militærrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Start Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Start på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

En lang række af titlerne i denne artikel er stavet med stort begyndelsesbogstav, skal de ikke være med småt ?

BrianHansen 23. feb 2004 kl. 22:00 (CET)


Jo det skal de, jeg retter dem til.

Jan Krümmel 24. feb 2004 kl. 08:20


Er der ikke nogle der kan låne nogle admiralsdistinktioner og indscanne dem, så artiklen kan illustreres?
Necessary Evil 7. apr 2006 kl. 01:41 (CEST)

Sandsynligheden for, at en skribent på den danske Wikipedia har så nært et forhold til en af de 11 admiraler af forskellig art, at man lige (mod reglementet?) kan låne nogle gradstegn til scanning, er nok ikke så stor. Umiddelbart havde jeg også nogle ophavsretslige betænkeligheder ved det, men på Commons kan jeg se, at de opererer med en Military insignia-skabelon, hvor der står, at der ikke er nogle problemer i den retning. Desværre ligger der kun gradstegn for den danske hær på Commons, men hvis der ikke bliver lagt nogle admiralsgradstegn på Commons i nær fremtid, kunne man overveje at bruge de engelske som illustration, da de ligger meget tæt på de danske. Sammenlign de danske gradstegn med de engelske (det danske gradstegn, de ligner, er angivet nedenfor de enkelte gradstegn):

--Heelgrasper 7. apr 2006 kl. 04:26 (CEST)