Diskussion:Alanis Morissette

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Jump to navigation Jump to search
Roskilde Festival Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Roskilde Festival, et forsøg på at koordinere oprettelsen af relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Det Fremragende Projekt Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af Det Fremragende Projekt, et forsøg på at få oversat fremragende artikler fra andre sprog på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Canada Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Canada, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Canadarelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Emblem-star.svg Artiklen Alanis Morissette har været vist på Wikipedias forside som ugens artikel i uge 18, 2006.
Stock post message.svg Huskeliste for Alanis Morissette: rediger · historik · overvåg · opdater

Opret huskeliste

Jeg har oversat "Best Female Rock Vocal Performance" til "Bedste kvindelige Rock sang". Er der nogen der kan bekræfte at det er korrekt. Eller komme med en korrekt oversættelse hvis det ikke er tilfældet. --Peter Andersen 30. aug 2005 kl. 22:51 (CEST)

Jeg er usikker på om »bedste rocksangerinde« ikke er en bedre oversættelse? --Jeppe 30. aug 2005 kl. 23:59 (CEST)

Billedadvarsel[redigér wikikode]

De følgende billeder er blevet slettet fra Commons eller er blevet indstillet til sletning. Hvis billederne er slettet, skal de fjernes fra artiklen. Deltag eventuelt i diskussionen på Commons. Denne besked blev genereret automatisk af CommonsTicker.

-- CommonsTicker 8. maj 2007 kl. 20:13 (CEST)