Diskussion:Albert Schweitzer

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Tysklands våben Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Tyskland, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Tysklandrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.


Uafhængigt hospital?[redigér wikikode]

"Som læge søgte han at skabe et afrikansk hospital (Lambaréné), der kunne opretholdes og videreføres af indfødte kræfter, uden afhængighed af importerede, højteknologiske virkemidler" Jeg er på ingen måde ekspert i Albert Schweitzer, men var det ikke netop det, der var kritikken imod ham; at hans hospital IKKE brugte lokalt uddannede, afrikanske læger men udelukkende havde europæere på de højere stillinger, fordi han så på afrikanerne lidt som børn, der skulle beskyttes? WikiFiemus (diskussion) 8. apr 2018, 14:55 (CEST)