Spring til indhold

Diskussion:Alkymist

Sidens indhold er ikke tilgængeligt på andre sprog.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Til Kulu: Siden artiklen alkymist kun er en stub, hvorfor ligger du ikke dit ellers gode arbejde ind under den? Med mindre du selvfølgelig har tænkt dig at skrive udførligt om alkymikunsten selv. --Anjoe 21. apr 2005 kl. 12:26 (CEST)

Hej Anjoe. Jeg er ikke helt med på hvad du mener? --Kurt L 21. apr 2005 kl. 16:21 (CEST)
Det jeg mente var såmænd bare, at det du havde skrevet under alkymist sagtens kunne sortere under artiklen alkymi. Wikipedia er ingen danskordbog, men en encyklopædi, dvs. vi forsøger så vidt muligt, at fokusere på emner, og ikke på de mulige ordformer (alkymist, alkymistinde(?), alkymisme) medmindre disse selvfølgelig udgør store emner selv, som der kan skrives (og er skrevet) et indhold om, der adskiller sig fra hvad der kan og er skrevet om et hovedemne (som alkymi). "Stub" er wikipedia-slang for en stump af en artikel, dvs. en ufærdig artikel, hvor man i kildeskriften indsætter: {{stub}}, hvilket bevirker at der indsættes en skabelon i dokumentet. En sådan var indsat i alkymi-artiklen før Palnatoke åbentbart gjorde hvad jeg havde forslået dig, og indflettede alkymist i alkymi, og lod den første henvise til den anden. (Hvis man skriver alkymist nu, kommer man til alkymi-artiklen - prøv selv).--Anjoe 21. apr 2005 kl. 16:50 (CEST)
OK sådan. Jeg er enig. Jeg har nu ikke skrevet artiklen om alkymist, men blot føjet et afsnit til om alkymister i psykologisk sammenhæng. Men enig i, at alkymist bør under alkymi (altså altid enhedsformen af et ord). Venligst --Kurt L 21. apr 2005 kl. 17:05 (CEST)
Ja, undskyld, jeg havde vist set forkert. Af en eller anden årsag troede jeg du havde oprettet alkymist... :-i --Anjoe 21. apr 2005 kl. 17:20 (CEST)
Ingen årsag, vi bidrager jo alle efter evne i dette spændende projekt. vh --Kurt L 21. apr 2005 kl. 23:23 (CEST)