Diskussion:Almindelig hæg

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
(Omdirigeret fra Diskussion:Almindelig Hæg)
Botanik Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Botanik, et forsøg på at koordinere oprettelsen af botanikrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Start Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Start på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Flytter indlæg fra artiklen Nico 29. jul 2011, 17:27 (CEST) :

alm. hæg har de sidste par år været hjemsøgt af spindler møl, som suger al kraft ud af træet og grenene visner og bladene, når ikke at springe ud og knopperne visner, træet bliver gråt af spind der som en neylon strømpe er trukket hen over hele træet,grønne larver sidder i store klumper i spindet og udvikles senere til hvide møl med små sorte prikker på vingerne, disse er spindler møl.i de fleste tilfælde er angrebet ikke hårdere end at træet kommer sig efter et stykke tid og står med grønne blade resten af sommeren, men de hvide blomster går vi glip af, eller er gået glip af de sidste par somre.
sådan er det her i khb,s området hvor dan ser det ud i resten af landet.det samme ? (Skrev 131.165.75.49 (diskussion • bidrag) 25. jul 2011, 15:39. Husk at signere dine indlæg.)