Diskussion:Almindelig borebille

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Landbrug Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Landbrug, et forsøg på at koordinere oprettelsen af landbrugsrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Hedder den Almindelige borebille? Når jeg ser på det eksterne link http://www.dpil.dk/dpil2005/HTML/almborebille.htm er overskriften ALMINDELIG BOREBILLE. e-et kommer først med i den bestemte form i teksten: Den almindelige borebille (Anobium punctatum) kaldes også for træorm, --Brams 5. dec 2006 kl. 18:35 (CET)

Prefix-søgning på "Almindelige" giver heller ikke meget belæg for det nuværende artikelnavn; den skal muligvis flyttes af en administrator, da der nu står noget på diskussionssiden? -- Mvh PHansen 5. dec 2006 kl. 20:24 (CET)

Det er ikke noget problem for almindelige brugere at flytte en artikel med diskussionsside, da der på Flyt side er et markeringsfelt med teksten: Flyt også "diskussionssiden", hvis den eksisterer. Jeg har imidlertid lagt en henvisning til Wassini, der oprettede artiklen, på hans diskussionsside, så han kan komme med en evt. kommentar inden en flytning. M.v.h. --Brams 6. dec 2006 kl. 18:54 (CET)

Hø hø.... Skrivefejl! Den skal selvfølgelig hedde "Almindelig borebille"... ;-) --Wassini 7. dec 2006 kl. 12:35 (CET)

Billedadvarsel[rediger kildetekst]

De følgende billeder er blevet slettet fra Commons eller er blevet indstillet til sletning. Hvis billederne er slettet, skal de fjernes fra artiklen. Deltag eventuelt i diskussionen på Commons. Denne besked blev genereret automatisk af CommonsTicker.

  • Image:Anobium_punctatum01.jpg:

Rtc satte slettemarkør TfdTemplate:Attribution_Entomart(diff); Images:

-- CommonsTicker 25. mar 2007 kl. 12:15 (CEST)