Diskussion:Ambassade

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Artiklen omhandler ikke en konkret fysisk bygning, konstruktion eller anlæg - men er en defination på et begreb. Derfor fjenes den fra kategorien Bygninger, konstruktioner og anlæg.--Christophersen 30. apr 2009, 12:15 (CEST)

Liste savnes[rediger kildetekst]

Artiklen rummer en masse prosaiske betragtninger af journalistisk og politisk karakter, mens konkrete fakta er en mangelvare. Det er f.eks. nævnt, at Danmark har 80 ambassader rundt om i verden - hvorfor er der så ikke en liste med de 80 lande, vi er repræsenteret i ? Sådanne tal og data er meget vigtige ingredienser i et leksikon.Torben E. 1. mar 2010, 20:23 (CET)

Personligt har jeg svært ved at se nytten af en liste med 80 ambassader: Wikipedia er ikke De Gule Sider - specielt, når Wikipedia ikke skal være nationalt orienteret. Så kunne man i princippet lige så godt opliste alle Saudi Arabiens repræsentationer.
Artiklen skal forklare, hvad en ambassade er - ikke mindst i historisk perspektiv. Man bliver ikke klogere på det med en liste med 80 ambassader. --|EPO| COM: 1. mar 2010, 20:28 (CET)