Diskussion:Ambulanceassistent

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Medicin og sundhed Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Medicin og Sundhed, et forsøg på at koordinere oprettelsen af medicin- og sundhedsrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Har gendannet IW-links. En dansk ambulanceassistent er noget bedre uddannet end en "Ambulance Care Assistant"! En ACA svarer til en 'sygetransportassistent' som dem der er ansat ved KBH brandvæsen for tiden. Der står i allerførste linje om ACA at de 'udfører transport af ikke-akutte patienter til og fra hospital til forudbestemte aftaler'. Selv opgraderingen "Urgent-Tier" der findes enkelte steder i England kører kun med på hastende opgaver, i modsætning til akutte. Det kan være ambulanceassistenten ikke kan 'måle sig' med den amerikanske EMT, men det er tættere på end ACA. Til gengæld har jeg rettet det tyske link, der henviste til "Sanitäter", der bedst kan oversættes til det danske 'samarit'. Det franske link virker fornuftigt nok og de sidste sprog har jeg ikke kundskaber i. --Epistaxis 1. jul 2007, 22:34 (CEST)

Ansættelse og/eller uddannelse af redderelever?[rediger kildetekst]

Bruger 129.142.110.98 har ændret sætningen "for tiden er det kun Falck og Københavns Brandvæsen der ansætter redderelever" til "for tiden er det kun Falck og Københavns Brandvæsen der uddanner redderelever" [1].

Hvis man kigger på hhv. Falcks og Københavns Brandvæsens hjemmesider, taler begge parter om ansættelse i forbindelse med "jobbet som redderelev". [2] [3].

Med venlig hilsen --WikibrugerDu kan skrive til mig her... 7. apr 2008, 17:15 (CEST)