Diskussion:Amerikansk pitbullterrier

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Urettferdig![redigér wikikode]

I denne artikkel blir pitbull fremstilt som en farlig hund. Dette er så urettferdig! Og det verste av alt, ALLE SOM KOMMER FOR Å FÅ INFO, SOM IKKE VET NOE OM AM. PITBULL, TROR PÅ DETTE VÅSET! Kongen 15. mar 2010, 17:58 (CET)

Ikke at jeg prøver å nekte på at pitbull har blitt avlet frem som kamphund, og er forbudt i Danmark og Norge, men det står her ingenting om rasens gode side.
Pit bull terrier er faktisk en av de beste familiehunder i verden. Kongen 15. mar 2010, 18:10 (CET)


Godt igjen nå, da.[redigér wikikode]

Jeg har endret rasenavnet fra Pitbullterrier til Amerikansk Pit Bull Terrier, satt inn seksjoner, og skrevet om BEGGE SIDENE til APBT. Dessuten har ikke det bildet noe å gjøre meg kamp i det hele tatt! Det kan spores tilbake til to Youtube-videoer: http://www.youtube.com/watch?v=nZmqWUmZUqY&feature=related og http://www.youtube.com/watch?v=G4Z-bABeYsc. Dette bildet var meket som om hunden var gjerrig, men den var fullt lovlig, og på oppgavene den fikk, ser det ut som hunden var MER enn lovlig.


Tilbakemeldinger?[redigér wikikode]

Ta det her takk. Kongen 15. mar 2010, 18:55 (CET)

Hvis du ønsker at bidrage med tekst-indhold, vil det være en fordel at skrive på dansk. Norsk tekst vil oftest blive slettet. --Palnatoke 15. mar 2010, 22:24 (CET)
Men norsk tekst er vel bedre enn snik-tekst?? Kongen 15. mar 2010, 23:09 (CET)
Skal prøve å skrive dansk. Kongen 15. mar 2010, 23:09 (CET)
Norsk tekst er glimrende; det er derfor der er to norsksprogede Wikipediaer. --Palnatoke 15. mar 2010, 23:21 (CET)
Ja. Men nå har jeg fått oversatt artikkelen ved hjelp av Google Oversetter. FREMDELES trenger teksten opprydning språklig.
Ja, hvorfor tror du jeg ikke skrev på noen av de norske WP-ene? Jo, fordi at DENNE ARTIKKEL VAR SÅ FEIL DEN KAN BLI!
Ja, den finnes vel rette ting i det som stod også, men den tok bare vekt i kamphund-egenskapene til pitbull, og vet du hva? Når jeg leste denne artikkel, ble jeg nesten såret! Jeg elsker slike hunder, og klarer ikke å se på at noen SJIKANERER DE FINESTE HUNDENE våre.Artikkelen var heller ikke helnorsk, men norskdansk. Jeg skrev litt dansk, så glemte jeg meg, skrev litt norsk, så husket eller visste jeg ikke danskordet, og dermed skrev jeg det norske ordet. Jeg kommer nå til å markere artikkelen med språkvask-merke, hvis det ikke allerede er plassert på artikkelen: Gikk raskt gjennom denne tekst og oversatte den. Kongen 16. mar 2010, 00:12 (CET)