Spring til indhold

Diskussion:Anja Kickbusch

Sidens indhold er ikke tilgængeligt på andre sprog.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Hej jeg har lige lavet denne artikel, vær venlig ikke at slette den, da den sidste jeg lavede blev slettet. Jeg har forsøgt at undersøge emnet så vidt som muligt, og mange af mine kilder er skrevet af Kickbusch selv. Jeg har forsøgt at lave en god startartikel, med et billede og en kildesektion samt eksterne henvisninger. Mange tak, og i er velkommen til at arbejde videre med den ^^ Kraken 89 1. mar 2010, 04:31 (CET)


Hej igen, jeg har lidt svært ved at indsætte et galleri. Er der nogen der kan hjælpe med det :/ ? Jeg har desuden ikke helt styr på det med billederne, ser ud til at de billeder jeg har uploadet til Commons bliver slettet. Det kunne være handy at kende nogle tricks på det område? Er ikke klar over hvordan jeg skal bære mig ad. Mvh Kraken 89 1. mar 2010, 06:15 (CET)

Det bedste trick er at finde en anden side med et galleri og se, hvordan det er gjort. Jeg har nu sat billederne op i et galleri samt lavet lidt andre småting. Håber, det er ok. Mvh. Arne (Amjaabc) 1. mar 2010, 12:08 (CET)
Mange mange tak, det ser virkelig godt ud. Det er godt at vi kan hjælpe hinanden :D. Jeg prøvede at kopiere et andet galleri, men klokkede i det noget så gevaldigt. Artiklen ser virkelig pæn ud nu, tak igen! Mvh. Kraken 89 1. mar 2010, 20:14 (CET)
  • Jeg har udkommenteret fotogalleriet da billederne er blevet slettet på Commons, formentlig pga. manglende kilder og eller licens. Hvis de uploades igen med korrekt licens og kildeangivelse, kan <!-- --> fjernes igen. --Hofkas (diskussion) 19. feb 2013, 06:05 (CET)