Diskussion:Anoreksi

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Det Fremragende Projekt Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af Det Fremragende Projekt, et forsøg på at få oversat fremragende artikler fra andre sprog på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Start Denne artikel er blevet vurderet til Klasse start på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
Medicin og sundhed Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Medicin og Sundhed, et forsøg på at koordinere oprettelsen af medicin- og sundhedsrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Start Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Start på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
Mode Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Mode, et forsøg på at koordinere oprettelsen af moderelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Start Denne artikel er blevet vurderet til Klasse start på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Er dette noget, som aldrig går væk igen i ens liv?

Det kan behandles[rediger kildetekst]

Har du mistanke om, at du har anoreksi eller bulimi, kan du kontakte din læge.
Vedkommende bør kunne hjælpe dig videre, hvis du reelt har et problem. Du kan også besøge en af de mange støttesider for personer med spiseforstyrrelser.

Tvivlsomt afsnit - vejrtækningsterapi[rediger kildetekst]

Den fødselsgenoplevende vejrtrækningsterapi, der nævnes i artiklen, er absolut ikke standardmetode til behandling af anoreksi eller andre psykiske problemer. Hvis den behandlingsmetode overhovedet bruges mod anoreksi i DK, kan det højst være af en lille håndfuld alternative terapeuter. Indholdet i afsnittet om behandlingsmetoder er derfor helt skævt repræsenteret ...ærgerligt for en ellers udmærket fremstilling af emnet anoreksi. --Anders (ABC) 24. okt 2009, 01:16 (CEST)

Jeg forslår, at dette afsnit fjernes - nogen indvendinger? nogen, der kan dokumentere at denne metode anvendes i DK i et omfang, hvor det er relevant at nævne den her? --Anders (ABC) 8. jun 2010, 02:24 (CEST)

Forslag: slet afsnit om behandlingsmetoder pga. tvivlsom information[rediger kildetekst]

Jeg foreslår, at teksten fjernes og at afsnittet om behandlingsmetoder (i sig selv meget relevant) slettes indtil der kommer en wikipedianer med tid og lyst til at beskrive behandlingsmetoderne ordentligt. Den nuværende tekst er fuldkommen ved siden af (se ovenfor). Jeg lader forslaget stå, inden jeg evt. sletter, så evt. modargumenter kan blive hørt --Anders (ABC) 15. mar 2010, 16:06 (CET)

Afsnittet er skrevet om, så jeg trækker sletteforslaget --Anders (ABC) 8. jun 2010, 02:22 (CEST)