Diskussion:Antikken

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Det Fremragende Projekt Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af Det Fremragende Projekt, et forsøg på at få oversat fremragende artikler fra andre sprog på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Start Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Start på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Denne artikel er kunne virkelig trænge til en kærlig hånd[rediger kildetekst]

Jeg har travlt med mine studier lige for tiden, og dette kunne være skønt, at nogle herinde fik skrevet nogle linjer på artiklen. At man har en masse enormt gode artikler om specifikke underemner, men den overordnede samlende artikel om emnet er af utilstrækkelig karakter, er generelt noget, der er meget karakteristisk for den danske Wikipedia. Det er ihvertfald min holdning. Jeg siger ikke, at artiklen skal være en lovende artikel, men den kan ihvertfald komme op på en klasse B artikel. Kig efter inspiration på den engelske artikel. Mvh. AncientCitizen 3. februar, 10:44 (CET)