Diskussion:Antoine de Saint-Exupéry

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Luftfart Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Luftfart, et forsøg på at koordinere oprettelsen af luftfart-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Frankrig Denne artikel er en del af WikiProjekt Frankrig, et forsøg på at forbedre artikler om Frankrig på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Start Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Start på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Skrev Saint-Exupéry på engelsk? Ellers kan jeg ikke se berettigelsen af at anføre engelske bogtitler.

Sebastjan


Nej, titlerne skal selvfølgelig skrives på dansk, men jeg kender alene den lille prins, og Søren havde alene de engelske. Så skift dem endelig ud hvis du kender de danske titler. Jeg har overført de franske titler fra den franske wikipedia.

mvh BrianHansen 29. jun 2003 kl.12:49 (CEST)


Dette skulle være nogle af de danske:

Flyvere i natten Blæsten, sandet og stjernerne Krigsflyver Ungdomsbreve

fr:Discuter:Antoine de Saint-Exupery#Le Petit Prince Gangleri 27. okt 2004 kl. 07:39 (CEST)

Dødt weblink[redigér wikikode]

Efter gentagne automatiske botbesøg kunne de nedenstående links ikke nås. Check venligst om de virkelig er nede og ret dem i så fald.

--Broadbot 12. feb 2007 kl. 20:22 (CET)