Diskussion:Anton Nyström

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Sverige Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Sverige, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Sverigerelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
Medicin og sundhed Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Medicin og Sundhed, et forsøg på at koordinere oprettelsen af medicin- og sundhedsrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Opdeling[redigér wikikode]

Med overskriften og det korte indhold ser det ud til, at artiklen forsøger at favne over både en person og et værk. Jeg kender ikke noget til nogen af delene, men enten bør artiklen ændres til at fokusere på én af delene (herunder tilpasning af titel), eller også bør der laves to separate artikler. --Arne (Amjaabc) 27. nov 2007, 13:31 (CET)

Enig. Personartiklen kan der findes inspiration til på sv:Anton Nyström, mens artiklen om bogen nok skal bruge en del mere kød for at nå artikelhøjde. Indtil da, kan bogen omtales som et afsnit i en artikel om forfatteren. -- JGC 27. nov 2007, 13:38 (CET)