Diskussion:Antoni Grabowski

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Polens flag Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Polen, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Polen-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Det Fremragende Projekt Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af Det Fremragende Projekt, et forsøg på at få oversat fremragende artikler fra andre sprog på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

hvorfor fjerne kategori for fødsels- og dødsår? --Sir48 (Thyge) 29. apr 2005 kl. 18:32 (CEST)

Dét gjorde jeg kun fordi ingen andre artikler her i Wikipedia har det. Jeg troede, det blot var noget, der hang igen efter oversættelse fra et andet sprogs Wikipedia.
--Verdlanco 29. apr 2005 kl. 19:51 (CEST)
Det ser ud til, at du har ret i det. Det må være nok, at datoerne og årstallene er sat i [[]]. Nu var det heller ikke mig, som havde sat de skabeloner på, men derfor kan man jo godt undre sig over, at de ikke skal bruges :-) --83.88.250.55 29. apr 2005 kl. 20:19 (CEST)
Du må gerne tage dem in igen, dét har jeg selvfølgelig ingenting imod :-)
--Verdlanco 30. apr 2005 kl. 00:01 (CEST)