Diskussion:Antonov An-26

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Luftfart Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Luftfart, et forsøg på at koordinere oprettelsen af luftfart-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Snævert emne?[rediger kildetekst]

Taget i betragtning, at der er 16 iw-henvisninger, er det vel næppe helt på sin plads at betegne artiklen som værende et for snævert emne. Artiklen kunne dog godt trænge til en udvidelse. --Pugilist 8. maj 2008, 09:55 (CEST)[svar]

16 iw-henvisninger? Jeg får det kun til 3 hvoraf de 2 er omdirigeringer. Jeg støtter sammenskrivning. Hvis artiklen skal være der, bør der være noget mere indhold. Der er vist ikke kommet noget nyt til i et år.--MGA73 15. aug 2008, 20:35 (CEST)
Ja ja. Ved det godt... Sov lidt den dag. iw er jo henvisninger til andre landes Wiki. Men at andre lande har en god artikel betyder jo ikke, at en dårlig dansk skal beholdes. Hvis den skal overleve synes jeg, at den bør udbygges med noget interessant, som ikke står under "hovedartiklen". --MGA73 1. sep 2008, 00:17 (CEST)
Artiklen er ret tynd. Skal jeg sammenskrive eller skal forslaget fjernes. Jeg hører gerne andres holdning. --MGA73 14. sep 2008, 21:54 (CEST)