Diskussion:Apotek

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Medicin og sundhed Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Medicin og Sundhed, et forsøg på at koordinere oprettelsen af medicin- og sundhedsrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
B Denne artikel er blevet vurderet til Klasse B på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Hvis "priserne fastsættes ved at lægemiddelproducenterne indsender deres priser til Lægemiddelstyrelsen hvorefter der lægges en fast procentsats til", passer det jo ikke at priserne "bliver fastsat af Lægemiddelstyrelsen". --Palnatoke 22. apr 2005 kl. 14:59 (CEST)

Du har muligvis en pointe. Bliver det mere korrekt hvis man siger Lægemiddelstyrelsen beregner priserne? Det, der gerne skal kommunikeres er at priserne dikteres til apotekerne fra/gennem lægemiddelstyrelsen, men jeg synes ikke rigtgt det fungerer at skrive det på den måde. --Ronin 30. maj 2005 kl. 16:36 (CEST)