Diskussion:Aqua (band)

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Roskilde Festival Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Roskilde Festival, et forsøg på at koordinere oprettelsen af relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Start Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Start på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Solgte plader[rediger kildetekst]

Det var noget af et spring i antal solgte plader - holder det ?--Nico 12. jun 2006 kl. 07:55 (CEST)

Enwiki har samme oplysning samt et link til René Difs hjemmeside, hvor det fremgår. --Palnatoke 12. jun 2006 kl. 08:09 (CEST)

Aqua genopstår[rediger kildetekst]

Rygtet vil vide aqua genopstår, og at det vil blive afsløret ved et pressemøde i dag (26/10-07) http://www.google.dk/search?ie=UTF-8&oe=UTF-8&q=aqua+genopst%C3%A5r (skrev 87.57.17.247 (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Fin artikel[rediger kildetekst]

Det er efterhånden blevet en rigtig fin artikel, selvom der er en del mere kød på artiklen på den engelske wiki om Aqua. Man skulle næsten på wikipedia have en wiki-kategori til gendannede musikgrupper som Aqua, Take That og Spice_girls - det kunne blive en ret spøjs oversigt :-) --Stefan Vase 27. okt 2007, 16:13 (CEST)[svar]

Aqua er ikke Dansk-Norsk[rediger kildetekst]

Lad være med at definere Aqua som et dansk-norsk band. Bandet er dannet i Danmark, de bor alle sammen i Danmark, det eneste norske er bandets sangerinde, som nu bor i Danmark og har gjort det siden Aqua blev dannet. Det ville derfor være det samme som at sige, Metallica er et Amerikansk-Dansk band, og at ABBA er et svensk/norsk band. Så lad venligst være, at redigere Aqua til et dansk-norsk band. (skrev Esbendyr (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)