Diskussion:Arabere

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Araber hesten er opkaldt efter folket, så jeg kan ikke se nogen mening i at der skulle være en omdirigeringsside, der nærmest prioriterer hesten lige så højt som den gruppe hesten har sit navn fra. Sådan er det heller ikke på andre Wikipediaer, så jeg fusionerer dem.Funkinator 18. jun 2007, 15:45 (CEST)

Vær opmærksom på historik: Når du blot kopierer det hele, så kommer den nye side til at fremstå som, at du har skrevet hele det nye indhold i én enkel redigering. Hvis man benytter sig af fanebladet "flyt", så kan man flytte artikler til nye navne og få deres gamle historikker med. Hvis "pladsen" er optaget på destinationen, så henvend dig til administrator, der kan slette denne, hvis det er nødvendigt - evt. flette historikker for flere artikler sammen under en ny artikel.
Derudover skal du huske på de artikler, der henviser til de forskellige navne. Nogen vil måske nu henvise til en forkert artikel eller en omdirigering går et forkert sted hen.
Næste gang ville det egentlig være dejligt, hvis du lige lodder stemningen ved at spørge på en af artiklernes diskussionsside. Så kan man lufte idéer og kommentarer til forslagene. Som du ganske rigtigt har konstateret, så anvendes dette navn til befolkningsgruppen. Men det er ikke altid den begrundelse virker. Problemet kan være, at man f.eks. på dansk anvender samme navn om flere ting - også selvom det ikke nødvendigvis er fagligt korrekt.
Nu sørger jeg for at flytte artiklen korrekt. Så må du meget gerne gennemgå henvisningerne til denne artikel og se på, om der skal ændres i henvisningerne. --|EPO| 18. jun 2007, 16:01 (CEST)

Jeps. Funkinator 18. jun 2007, 16:07 (CEST)