Diskussion:Artemis

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Grækenland Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Grækenland, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Grækenland-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
B Denne artikel er blevet vurderet til Klasse B på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
Det Fremragende Projekt Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af Det Fremragende Projekt, et forsøg på at få oversat fremragende artikler fra andre sprog på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
B Denne artikel er blevet vurderet til Klasse B på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Svarer religionhistorisk til Freja / Frig i Den hedenske mytologi.

Der menes vel nordisk mytologi? Men det er svært at se nogen parallel mellem Artemis og Freja eller Frigg.

Sebastjan


Helt rigtigt, men den nordisk mytologi er ikke hel identisk med Den hedenske mytologi.


80.165.253.234 skrev tekst og underskrev med "Skrevet af Nina :-)"


Man kunne måske lave et særligt afsnit hvor den hedenske mytolgi kunne beskrives (og jeg vil tro at der menes "nyhedenske")?

Men agerbrugets gudinde, det er hun vist ikke. Nærmest tværtimod. Hun står langt mere for den vilde natur end den dyrkede. Sophilia 4. dec. 23:13 (CET)
Thomas Andersen; Demeter (agerbrug) Demeter er agerbrugets gudinde i græsk mytologi. = bare for at give en grundlæggende viden.. Og jeg tror at Sophilla har ret...

Start en diskussion om Artemis

Start en diskussion